Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit mei, 2008 tonen
Zo hier ben ik weer even! Er gebeurd hier zoveel de laatste tijd, dus ff snel wat van de dingen laten zien! Van de week kwam mijn tante een avondje scrappen, ze wilde dit graag eens proberen en vond het erg leuk, dus wie weet hebben we weer een scrapper erbij! Vergeet alleen een foto van haar lo te maken.... En Lotte heeft ook de smaak weer te pakken en wil graag elke keer even scrappen: Gisteravond had ik onverwachts een vrije avond! Lekker!!! En dan heb ik zoveel dingen die ik wil en moet doen dat ik niet weet waar ik moet beginnen dus zit ik ineens achter de naaimachine om dit te maken: hihihihi erg toch! En hoe vinden jullie de eerste schoentjes van Jan??? Ik ben er verliefd op! 1 kant is een beetje aangevreten door de hond van toen, maar juist dát heeft wat! Bedankt voor het lezen en iedereen een heel fijn weekend!!!!
Zo gelukkig.... Ik heb de opdracht afgekregen, ben er niet echt tevreden mee maar vind het helemaal prima zo, te veel tijd al aan besteed! :D Dit was de opdracht: 1. Superbia (hoogmoed - hovaardigheid - ijdelheid - trots) 2. Avaritia (hebzucht - gierigheid) 3. Luxuria (onkuisheid - lust - wellust) 4. Invidia (nijd - gramschap - jaloezie - afgunst) 5. Gula (onmatigheid - gulzigheid - vraatzucht) 6. Ira (woede - toorn) 7. Acedia (gemakzucht - traagheid - luiheid - vadsigheid) De opdracht is gebruik 1 (of alle) van de 7 zonden. Als extra moeilijkheid .... het mag alleen over jezelf gaan en er moet minimaal 8 regels journaling op je LO staan. Ik heb ze allemaal verwerkt omdat ik geen keuze kon maken, van alle zonden heb ik wel wat te vertellen.... Vandaag beetje in de tuin gerommeld en naar tuincentrum geweest in Aalsmeer, SUPER is die zeg!!! De tuin is al helemaal gezellig en ik heb ook een vogelhuisje gepimpt dat oud, blauw en lelijk was! :D Nou dit was het voor vandaag, iedereen nog ee

Up-date!

Kennen jullie deze nog: Die bestaat niet meer..... Nu is het deze geworden: Wel grappig toch? Verder niet zoveel te melden... Ben druk bezig met een wedstrijd van Bag of memories waardooor de rest van het scrappen even blijft liggen... Voor maandag laat ik het jullie zien! Bedankt voor het lezen en een heel fijn weekend vast!!!

Moederdag!!

Wat een gezellige moederdag was het dit jaar!! Eerst flink verwend met een uitgebreid ontbijt op bed, met hele mooie cadeau's erbij! Lotte heeft heel mooi een waxcinehouder geknutseld: En Lotte heeft samen met papa deze uitgezocht waar ik echt heel erg blij mee ben!!!!! Voor mijn schoonmoeder heb ik eindelijk een tuinboekje gemaakt! Ze had ik oktober geloof ik al de foto's gegeven met de vraag of ik daar wat van wil maken waar ze altijd naar kan kijken, maar het mag niet te groot en te zwaar zijn vanwege haar ziekte....Ik vond het zo moeilijk, zeker voor een ander heel erg belangrijke foto's te scrappen want het is echt haar passie!!! Hier een paar bladzijde, want het zijn er echt te veel om alles op de foto te zetten.... Nou ze was er erg blij mee! En ik kreeg ook nog deze mooie ketel van haar: 's Middags zijn we naar de camping geweest bij mijn ouders en de hele familie was er! Gezellig ook Koos en Bar, Vanessa en Gert, Cynthia en Frans en alle kids en Floor en Henn

Vrienden voor het leven!?

Deze foto brandde echt in mijn handen en dus aan de slag gegaan! Fijn weekend allemaal!! ( zou het echt zo warm worden?!?!? )