Doorgaan naar hoofdcontent

Challenge

Ik zit in het scrapfantasy designteam en elke maand is er een leuke challenge!

Deze maand is:
* Laat de kleur roze in je lo terug komen;
* Gebruik minimaal 1 stempel op je lo;
* Gebruik chipboard op je lo.

Nou dat heb ik dus gedaan:Ook heb ik nog 2 kaartjes gemaakt van mijn nieuwe stempelafdrukjes (50stuks :O) die van de week binnen zijn gekomen maar helaas weer vergeten een foto te maken! Nouja je begrijpt, ze zijn al op de bus! :D
En verder? Al mijn scrapspullen zijn weer naar zolder verhuisd maar nu is het daar 1 grote bende, dus ik ga eerst alles eens op mijn gemak uitzoeken en opruimen!
Fijn weekend nog iedereen!

Reacties

Rianne*Z zei…
Hij is leuk geworden Miranda!!!!

Had je kaartjes wel willen zien, maar dat gebeurt mij eigenlijk ook altijd ;)
Christa zei…
Geweldige LO heb je gemaakt Miranda!
Serai Meulen zei…
hij is erg mooi zeg!!!!

en herkenbaar, wil ook vaak foto's maken van iets en dan is het al weg :S

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!