Doorgaan naar hoofdcontent

SUPER!

Dit weekend ben ik echt mega verwend! Van mijn tante heb ik heel veel spullen gekregen. Ze zijn hun huis aan het opruimen en aangezien zij ook erg crea is heeft ze heeeeeeeeeeel veeeeeeeeel hobbiespullen! ( Had dus ;- )
Echt niet normaal gewoon hoeveel spullen! Vooral de lintjes: zoveel en zoveel kantjes zitten erbij! Ik ben alles aan het uitzoeken en jullie zien zeer snel dingen terug op de lo's!
Tante Hennie, heel erg bedankt nogmaals!!!!

En van mijn moeder heb ik nog heeeeeel veeeel garen gekregen, van elke kleur die ze had wel iets! Thanks ma!Reacties

Serai Meulen zei…
wauw!!!! wat een hoop spulletjes zeg!!! die komen altijd van pas :D
marlies zei…
jee mIranda wat super !!!!! nou heel veel plezier ermee !
Echt super al die spullen hoor. Ik vind dat kistje wat je opa heeft gemaakt ook erg leuk vooral omdat er een verhaal achter zit.
arine zei…
Wat een superspulletjes zeg.
Iris zei…
Wow dat zijn een hoop spullen!Fijn dat je dat allemaal gekregen hebt!
Heerlijk zeg om zo verwend te worden!!

Tessa

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?