Doorgaan naar hoofdcontent

Getagged!

Ik ben getagged door Iris! Bedankt!
De bedoeling is dat ik 6 tot 8 dingen op mijn blog zet waar ik dankbaar voor ben!
- Natuurlijk mijn lieve kindjes, Lotte en Jop! Dat ze er zijn en natuurlijk dat ze gezond zijn!
- Mijn mannetje! Niet om te slijmen maar voor mij is hij gewoon heel erg lief! ;-)
- Mijn familie en schoonfamilie, spreekt denk ik gewoon voor zich maar ben ik gewoon heel erg blij mee! Dankzij hun ben ik er, en is Jan er !
- Mijn eigen gezondheid natuurlijk ook! Ik weet wel dat ik echt probeer te genieten van elke dag, je weet maar nooit....
- Al mijn vriendjes en vriendinnetjes! Ik weet wat ik aan iedereen heb!
- Mijn hobbies! Gewoon heerlijk om te ontspannen en vind het geweldig dat ik het heerlijk vind om te friemelen! (hihi Lekkere zin!)
- Nouja eigelijk ben ik gewoon voor veel dingen dankbaar als je gaat nadenken, mijn heerlijke huis, waar we hard in gewerkt hebben en nu helemaal ons eigen stekkie is, onze auto....Heerlijk gewoon!

En ik tag dan weer Marga, Marlies, Femke en Miranda !

En ik heb ook nog een lo gemaakt! Van Jop, die voor het eerst toen van zijn rug naar zijn buik ging rollen:

Reacties

Iris zei…
Leuk om te lezen! En wat een gave lo! Leuk papier heb je gebruikt. Ik vind die bloem ook helemaal super.
Die bloemen die ik op mijn lo gebruikt hebben heb ik gewoon geknipt uit een vel designpapier van BG serie mellow...

fijne zondag nog,

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!