Doorgaan naar hoofdcontent

Nog een scrapper in huis!!!

Ja echt waar! Ik moet mijn spullen delen!
Ze deed al veel met me mee, en andere dingen knutselen maar Lotte wil nu ook alleen nog maar scrappen!
Gelukkig staan mijn spullen (nog steeds) beneden en dan kunnen we elke keer even gaan zitten. Ik heb Lotte mijn 'mindere' foto's gegeven en ze doet het helemaal op haar eigen manier. En zeg nu niet dat ze het beter anders kan doen, want dan wordt ze nog boos ook! hihihi
Dit zijn haar eerste 2 lo's :
Reacties

Echt geweldig zeg dat Lotte ook al aan het scrappen is! Leuk moeder en dochten aan het scrappen!
anja zei…
Mooi gedaan Lotte.Je moeder mag wel uit kijken anders kan jij het straks nog mooier dan haar.Ik wil wel zo'n mooie lo van jou.Groetjes Oma Anja
Miranda zei…
Leuk hoor dat je een mede scrapper in huis hebt. En ze maakt mooie dingen!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!