Doorgaan naar hoofdcontent

Zo hallo!!Jeetje nou hier ben ik weer! Dat is een tijd geleden!
Maar ondertussen heel wat gebeurd! :DWe zijn met een paar meiden van het forum weggeweest afgelopen weekend.
Heel gezellig en veel leuke dingen gemaakt. Helaas is het nog niet af allemaal maar ben ik druk mee bezig! ;)
Ook ben ik nog steeds bezig met het downloaden van de foto's..... Ik heb nu ongeveer al een paar honderd foto's hier binnen, en ik heb zelf niet eens foto's gemaakt! ( is ook wel eens lekker )
Dit waren de huisjes waar we sliepen( 2) :Dit was de recreatieruimte waar we de hele dag zaten! Zo gezellig ingericht!
Dit zijn een paar van de meiden, even een wandeling maken in het bos tussendoor om weer foto's te schieten en frisse lucht op te snuiven!
Hier ben ik gezellig met Serai, was de laatste maaltijd met zijn allen..... ( Let op mijn wallen! :D )En hier ben ik samen met Marlies!


Nou de spullen laat ik snel zien... vast een voorproefje??

Hier de monstertjes van Nicol! Ik heb de buitenste 2 gemaakt en Barbara de binnenste! Super zijn ze he?! Weeeeeeeeeeer een nieuwe hobby! Nicol: BEDANKT!!!! :D
En ik ben getagged door iris, bedankt Iris, en ik ga het zo snel mogelijk bijwerken!


Reacties

marlies zei…
wat hebben we gelachen he ?

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei