Doorgaan naar hoofdcontent

Herfst- wandeling

Vorige maand hebben we met mijn ouders een middagje heerlijk in het bos gelopen. Opzoek naar eikeltjes en gewoon lekker rennen!
Ik vond de foto's zo leuk, dat ik 'meteen' een boekje hebt gemaakt! Het is niet echt mijn ding, een minialbum, want ben er ruim een week mee bezig geweest.... Wel voor het eerst de Bind it all gebruikt en vind hem GEWELDIG!!!


Reacties

Nicol zei…
Wat een superboekje zeg!!! Leuk ook die magnoliastempels erin!!
*fauve* zei…
Really REALLY pretty!!!!!Great details :)
arine zei…
Wat een prachtig boekje is het geworden
marjan zei…
Gaaf boekje !!!
Komen er nu zeker wel meer ???
Roos zei…
ergggg mooi boekje .
Jackie zei…
Het is een super geweldig mooi boekje geworden...
zou echt niet zeggen dat je liever een 30x30 maakt...
Miranda zei…
Super leuk!! En hoezo, niet echt jouw ding??????skawolez
Charlotte zei…
Wat gaaaaaaaaaaaf Miranda! En die Magnolia's zijn zo leuk erin! :)

En ik ben nog steeds jaloers op het haar van Jan! ;)
Wat een mooi boekje zeg, prachtig! xxx Wendy.
Iris zei…
In een woord: PRACHTIG
Je album ziet er echt super uit!
Serai Meulen zei…
wauw, superboekje!!!!
marlies zei…
Heerlijk Miranda!!! Hopelijk zie ik hem snel in het echhie want zie zoveel leuke dingen die ik gewoon van dichterbij moet bekijken !

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!