Doorgaan naar hoofdcontent

Pimpen!

Jan had het idee om kerstlampen te maken! Nou leuk Jan! Gaan we doen!
Van mijn ouders kreeg ik rode lampenkappen ( nog bedankt pa en ma! ;) ) en gister ging ik aan de slag! Na heel wat veranderen en kijken is dit het resultaat geworden! Ben erg tevreden en vind de woonkamer nu echt af!
Omdat we een grotere boom hebben dit jaar heb ik helemaal geen ballen over om in een grote vaas te doen voor op tafel.... Dus vond het wat saai op tafel, maar nu met die kappen erboven is het al een heel gezellig gezicht!
En nu ben ik echt zo goed als klaar in huis en kan ik me weer bezig houden met de laatste kaarten maken! ;D

Reacties

wat gaaf Miranda... het ziet er allemaal super gezellig uit bij je zeg!!
Marga zei…
woooh Miranda.ziet er al gezellig uit zeg!!!!
Iris zei…
wat een leuk idee zeg! Super zijn ze geworden!
Nicol zei…
Wat gaaf Miran!! Echt een super idee van Jan!
marlies zei…
super, super Miranda !
Charlotte zei…
Super super supergaaf Miranda! :D
Veerle zei…
Wat ziet dat er leuk uit!!
Jackie zei…
Ze zijn echt geweldig,
en zooooo Gezellig !!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!