Doorgaan naar hoofdcontent

En dan...

... Is het alweer 2008!!!
Iedereen natuurlijk nog een heel goed, gezond en super creatief jaar toe gewenst!
Er zijn hier een hele hoop dingen gebeurd maar weinig op scrapgebied! Ik kan ook niet veel laten zien.... Ik heb vooral heel veel beginnetjes van projecten gemaakt, en die moet ik dus eerst afmaken.
Gister echt een super leuke workshop gedaan van Meriam en die wil ik echt graag afmaken want het boekje is zoooo leuk! ( al zeg ik het zelf! :D )
En een nieuwe challenge op Scrapfantasy:
* Maak een lo of een projectje waarin je geen dessinpapier gebruikt en werkt met transparanten.

Nou echt super moeilijk vond ik dat maar goed het is ook een uitdaging natuurlijk! :D
En verder wat kaarten gemaakt! Dat is wel eens lekker om tussendoor te doen!
En wat denken jullie???
Ik heb al mijn scrapspullen weer naar zolder verplaatst! Was het zo zat al die 'rommel' in de kamer en in de kast! Dan maar wat ongezellig boven zitten maar kan ik het wel weer heerlijk laten liggen.... Zal snel wat meer foto's maken!

Reacties

Mireille zei…
oh wow!! Ben ernstig onder de indruk van je prachtige kaarten! Waanzinnig!!! =)
marlies zei…
meid wat een super leuke kaartne heb je gemaakt !!!!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?