Doorgaan naar hoofdcontent

Sketch!

Ik zag van Judith een hele leuke sketch! En ja, die moest ik gewoon maken met deze foto...
( het rechter hoekje boven moet ik nog even goed doen zie ik ;-) )
En vandaag heb ik de hotfix binnen gekregen! Helemaal leuk! Dankzij de handige vader van Marlies zit er nu ook een schakelaar op dus ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Leuk!!! Ik heb hem nog maar net maar heb nu al een steentjes verslaving!!!!

Reacties

judith_1974 zei…
Ik vind hem helemaal leuk geworden miranda!!!!

Groetjes judith
Jackie zei…
Mijn hoftix is nog niet binnen.. EN hé ik denk dat ik er ook een schakelaar aan ga zetten, hihi

Wat een geweldige sketsch, en wat een geweldige uitwerking !!
marlies zei…
super Miranda, maar dat wist je al, meot de mijne snel maar afwerken. enneuh ik vind gewoon dat je mee moet doen ! Juist een uitdaging toch ?
Arine zei…
ja zooooo makkelijk zo'n aan en uitknop. Ik heb er geen een hoor en ook niet nodig maar voor sommige mensen is het heel handig (smile smile smile)
Ja ik wil de sketch ook nog gaan maken en doe dat misschien volgende week wel. Of ik moet al eerder "in de mood" zijn.
Iris zei…
Alweer zo'n gave lo. IK ben even al je oude berichtjes aan het bekijken....
Hotfix... klinkt leuk maar geen idee wat je ermee kan. Zal het eens op gaan zoeken.

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?