Doorgaan naar hoofdcontent

Daar ben ik weer!

Nou het is even een beetje een zooitje hier, Jan die met zijn gebroken enkel zit en niets mag doen behalve de enkel omhoog houden, Lotte en Jop die regelmatig uit logeren zijn omdat ik dan moet werken.... Dus even niet veel tijd om te scrappen, maaaaaar als de tijd er dan is, ga ik meteen zitten!

Zo had ik 2 weken geleden deze al gemaakt:
En natuurlijk weer Deck of me kaartjes: Week 7-> Tel je zegeningenEn week 9 -> Wie mis je? ( week 8 vind ik even moeilijk, maar komt eraan...)En ik doe met Marlies een foto swapp....Wat moeilijk!!! BLEEEEh wat een uitdaging zeg maar wel heel leuk! Hij is bijna af en dan laat ik hem helemaal zien! Hier is vast een sneak:

Ik kijk ook heel erg uit naar zaterdag, dan komen Barbara , Arine en Marlies hier scrappen! Zou eerst niet doorgaan van mijn kant maar nu ze hierheen komen kan het wel gewoon! En scrappen én Jan verzorgen! Moet lukken met zijn 4'en!! :D

En nu moet ik rennen want ik mag gaan werken!!!

Doei doei Bedankt weer voor het kijken!! :D

Reacties

marlies zei…
wauw Miranda wat heb je weer een superlootjes zeg ! en dat kaartje van de DOM helemaal gaaf !
ben erg benieuwd naar mijn spread, heb de jouwe ook al af hoop zo dat je het wat vind

liefs
judith_1974 zei…
Wat een supergave spread zeg!!!! Wauwwwww

En goed dat je de DOM-kaartjes weer af hebt. Ik moest er nog 4, pffff, maar ben sinds vanavond ook weer bij.

Liefs Judith
Serai Meulen zei…
wauw, dat ziet er weer gaaf uit zeg!!!! en jeetje, wat balen van die enkel van Jan!! sterkte ermee ;)
arine zei…
Supergave spread en ik heb er ook superveel zin in. Jan ook??
wowo wat een super gave layout heb je gemaakt zeg... helemaal leuk!

Enne, die DOM-kaartje zijn ook super zeg!

Enne, sterkte met Jan's enkel, daar heb jij niet veel aan:P maar wens hem dan maar sterkte!!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?