Doorgaan naar hoofdcontent

" Deck of me "

Via het SA-forum doe ik mee met "Deck of me". Een uitdaging waarbij je elke week, het hele jaar door, een woord of spreuk krijgt waarbij jij je gevoel of idee mee gaat scrappen.... Beetje moeilijk uit te leggen maar ik heb de eerste 4 al gemaakt en zal ze even laten zien! Heel leuk om aan het eind van het jaar 52 kaarten te hebben met al je gevoel en ideeen van dat moment! Moet alleen nog wat leuks maken om ze in op te bergen maar dat doe ik denk ik pas als ze allemaal klaar zijn!

Week 1: "Waar denk je aan"
Week 2:"Ik ben..."
Week 3: " Herinner je"Week 4: "Wat geeft jou kracht"
De achterkanten hou ik even voor mezelf! :D
En nu moet ik nog week 5 en 6 doen, want ik loop natuurlijk weer achter!
Vanavond vrije avond dus ik hoop echt veel te gaan scrappen!
Fijne dag nog iedereen!

Reacties

marlies zei…
super zijn ze miranda, vind wat geeft mij kracht echt zo gaaf eruit zien !
Iris zei…
Leuk project! Succes om iedere week weer iets te bedenken. Maar dat gaat je vast wel lukken. Deze zien er in ieder geval erg leuk uit!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei