Doorgaan naar hoofdcontent

Schaam, schaam....

Dat is echt lang geleden dat ik hier wat gepost heb.... Schaam, schaam....
Maar moet ook heel eerlijk zeggen dat ik niet zoveel heb gescrapt de laatste tijd....Helaas!
Mijn laptop was ook stuk maar die is gelukkig weer gemaakt: Jeroen bedankt!!! En ik ben zoooooo blij dat ik alle foto's nog heb! Die konden we gelukkig nog op cd zetten ( zijn maar 11 cd'tjes ;-) ) maar voordeel is wel weer dat mijn hele laptop is opgeruimd!

Ik heb wel voor mijn schoonmoeder een nieuwe canvas gemaakt die ze op kan hangen: (trouwens heerlijk, kliederen met gesso !)
En ik heb er een neefje bij: Sander: Jasper, Jaqueline en Roos nogmaals gefeliciteerd!!!En gister hadden we een feestje want Marielle en Erkan gaan trouwen, maar het trouwen zal ws in Turkije gedaan worden! Toch mochten we op het feestje komen en was heel gezellig!!Iedereen nog een fijn weekend en de lo's volgen hopelijk snel!

Reacties

Rianne*Z zei…
Gave canvas Miranda!!! Vervelend dat je laptop het niet deed, die van mij mag ook wel opgeschoond worden!
Iris zei…
Hey gezellig weer iets van je te lezen!
Prachtige canvas. Leuke foto ook die erop zit!
Gefeliciteerd met je neefje!
Jackie zei…
vervelend hé die dingen met je computer, en dan nog foto's er op, kan me je paniek heel goed voorstellen (zelf een half jaar geleden ook gehad)

Je canvasje vind ik geweldig !!!

En, Gefeliciteerd Tante

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei