Doorgaan naar hoofdcontent

Gezellig!

We hebben hier met zijn allen wat haasjes geverfd.... Ziet er gezellig uit he?! ;)


Iedereen hele fijne paasdagen!!

Reacties

marlies zei…
ow gezellig ! echt een hele familie !
arine zei…
Nou dat is nog eens wat anders dan eieren verven, alhoewel ze daar hier niks van moeten hebben. "We moeten al zoveel knutselen op school" haha. Ik mocht niet eens hartgekookte eieren meegeven naar school want dan hoefden ze die nl niet te verven op school. lekkere mannetjes hoor hihi
Charlotte zei…
Ziet er super uit Miranda! :D Fijne paasdagen!
Rianne*Z zei…
Ooh gezellig om te doen zeg! Fijn Pasen!!!
Jackie zei…
ooo, wat zijn ze leuk...
dit is veel leuker dan paaseitjes schilderen, hahaha

En die paasBOOm is geweldig...
ik heb mijne gisteren weg gehaald omdat de gordijnen eindelijk komen...
Birgit zei…
Ziet er heel leuk uit! Hoop dat je gezellige paasdagen hebt gehad!
Ooooh wat een lieffies zeg... leuk hoor!

XOXO Peter

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!