Doorgaan naar hoofdcontent

Heerlijk!

Ik heb weer heerlijk kunnen scrappen! Ik ben echt met 100 dingen tegelijk bezig maar ik vind het heerlijk! Gaat vast goed komen... :D
Alle spullen staan nu toch maar weer op zolder, want ik werd er zelf helemaal gek van! Dus nu is alles beneden in de huiskamer lekker opgeruimd alleen betekent dat wel dat ik overdag niet meer kan scrappen, maar dat hoeft ook helemaal niet... Zo gaat het ook!
Kijk maar:

( ik had je voorbereid hé Den! ;-) )

Sketch nummer 5 van Judith heb ik ook af maar die moet nog even drogen... Foto volgt snel!

Vandaag een gezellige dag gehad, en veel leuke spullen gekocht op de rommelmarkten hier in de dorpjes in de buurt! Bv een mooie kapstok ( geen idee waar die gaat komen, maar ik heb hem! ) wat mandjes en een letterbak! Lotte heeft leuke boekjes gevonden van Pippi en een echte juwelendoos van prinsessen met muziek! Zo lief dat ze zo trots op haar spulletjes kan zijn!



Nou bedankt weer voor het lezen en alvast een fijn weekend!

Reacties

Serai Meulen zei…
wauw, wat een mooie LO's weer. (ik hoop ook dat ik snel weer kan scrappen :D)
en het blijft leuk he, deen rommermarkt afstruinen ;).
jij ook een fijn weekend :D
Anoniem zei…
leuke layouts Miran, goed geslaagd op de rommelmarkt zo te lezen.
doei doei
Miranda zei…
Het zijn, zoals altijd, weer super layouts Miran!
Tja en lastig toch die keuze, boven of beneden... Jij kiest dus were voor boven en hebt het beneden were lekker opgeruimd. Ik probeer na elk project weer op te ruimen.
Anoniem zei…
vind ze weer super je lo's.... we moeten snel maar weer eens samen gaan scrappen ;-)
Super zeg, wat een gave lo's heb je weer gemaakt, echt mooi!!

XxX
marjan zei…
Mooie Lootjes,maar dat had ik je al gezegd op het forum:)
Heerlijk dat snuffelen op rommelmarkten.
Ik moest werken dit jaar,dus heb er helaas niet zoveel van meegekregen.
Fijn weekend
groetjes
Iris zei…
Erg gaaf gedaan weer hoor! Super!
Enne fijn dat het een geslaagde dag was op de rommelmarkt!

Prima hoor dat je mijn lootje opslaat...doe ik met die van jou ook wel eens ;)

Fijn weekend!
Wat een super leuke layouts zeg, helemaal gaaf!

XOXO Peter

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!