Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ga lekker!!!

De hele huiskamer ligt op zijn kop, al mijn spullen staan echt weer overal, maar ach wat maakt het uit??! Heb tenslotte vakantie! :D
Niemand hier vind het vervelend, behalve ikzelf als ik niet aan het scrappen ben, en ik kan wat sneller even zitten! Heerlijk!!!

De afgelopen week heel veel tijd aan een album besteed, echt BLOED, ZWEET en TRANEN gekost maar ben er nu erg tevreden mee, alleen geen idee wat ik ermee ga doen!
( werkbeschrijving heb ik van BOM, tv uitzending! Super gedaan meiden! )

Ook heb ik een lo gemaakt voor een wedstrijd van BOM, nav een inspiratie plaatje en je moest min. 1 non-scrapmatriaal gebruiken!
En dan ook nog eindelijk sketch nummer 4 van Judith uitgewerkt! Judith, ik wacht al op nummer 5!!! ;-)

Bedankt weer!!






Reacties

Wat een super gave layouts zeg... enne dat album is mooi!! zal wel een mega werk zijn geweest!

XOXO Peter
Marga zei…
Ohhh, ik heb je hartstikke verwaarloosd, sorry!!!
Jeetje, wat heb je de laatste tijd weer mooie spulletjes gemaakt zeg! En Jop alweer een jaar...............wat gaat het hard!!!

groetjes Marga
Oh wat is dat album mooi!!
Gave lo heb je gemaakt, orgineel non scrapitem!!

XxX
Anoniem zei…
stuk voor stuk weer super Miranda !
Jackie zei…
wouw JE ALBUM IS GEWELDIG GEWORDEN..
pes, caps..

Wat dacht je van gewoon die kaartjes maken (voor je kids ofzo)
Oh wat een geweldige dingen heb je gemaakt echt super....

Tessa
marjan zei…
Gaaf album heb je gemaakt !
Ik heb wel al wat pagina's ,maar nog geen album :)
Gefeliciteerd nog met de verjaardag van Job !
Lees net je reactie op mijn space...dat je zo achterloopt met je DoM kaartjes..snel weer oppakken,zonde joh !
groetjes Marjan
Iris zei…
Wat mooi weer allemaal!!!
Leuk die paasdingetjes op je layout!

Fijne zondag!
Mireille zei…
wat een super lootje! Jouw jochie is maar 10 dagen jonger dan de mijne =D Grappig!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!