Doorgaan naar hoofdcontent

Jop 1 jaar!!


Jeetje, wat gaat dát snel zeg!!! Onze Jop is alweer 1 jaar!!! Het was een heel druk en gezellig feest en Jop is vreselijk verwend!!!

Ik was de laatste weken zo druk met van alles en nog wat dat ik nauwelijks heb gescrapt!

Ik had in mijn hoofd dat ik een vlaggetjes slinger voor Jop moest maken, en dat MOET ik dan ook doen van mezelf! Nauwelijks ervaring met de naaimachine, maar ik geef het toe: ik ben er nu verslaafd aan!!!!
Het is nog niet naar mijn zin maar ik heb een herkansing voor de verjaardag van Lotte in juni! De stofjes heb ik vanmorgen op de markt gehaald, dus ik ga snel aan de slag!
Verder ben ik bezig met de wedstrijd van BOM maar het is geloof ik niet wat ik wil dat het is, dus misschien ga ik nog wat anders maken.... Die houden jullie tegoed!!


Nou bedankt weer voor het lezen en hopelijk tot snel!!

Reacties

Rianne*Z zei…
GEFELICITEER, die taart ziet er jummie uit!! En wat gaaf dat je zelf vlaggetjes hebt gemaakt, wil ik ook nog keer doen (maar ja nu nog geen reden toe :) )!
Jackie zei…
Nog van harte Gefeliciteerd...
die vlaggetjes zijn geweldig, ik wil ze ook !!!

en gaat zeker snel hé,
ik moest gisteren in een gesprek de babytijd van Jayden door nemen, en ik wist niet eens alles meer terwijl het voor mijn gevoel nog helemaal geen 4.5 jaar geleden was
Hanneke zei…
Alsnog gefeliciteerd met Job z'n verjaardag!! Wat een leuke polkadot-taart!!

Knap werk die slingers!!

XxX
paula/kruimel zei…
die vlaggetjes zijn gaaf! heb je ze perstuk omgezoomd?

en natuurlijk Nog GEFELICITEERD!
Iris zei…
Beetje laat maar

Gefeliciteerd!!!!! Hoop dat het een leuke dag is geweest!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?