Doorgaan naar hoofdcontent
Zo hier ben ik weer even!
Er gebeurd hier zoveel de laatste tijd, dus ff snel wat van de dingen laten zien!

Van de week kwam mijn tante een avondje scrappen, ze wilde dit graag eens proberen en vond het erg leuk, dus wie weet hebben we weer een scrapper erbij! Vergeet alleen een foto van haar lo te maken....


En Lotte heeft ook de smaak weer te pakken en wil graag elke keer even scrappen:

Gisteravond had ik onverwachts een vrije avond! Lekker!!! En dan heb ik zoveel dingen die ik wil en moet doen dat ik niet weet waar ik moet beginnen dus zit ik ineens achter de naaimachine om dit te maken:
hihihihi erg toch!
En hoe vinden jullie de eerste schoentjes van Jan??? Ik ben er verliefd op! 1 kant is een beetje aangevreten door de hond van toen, maar juist dát heeft wat!
Bedankt voor het lezen en iedereen een heel fijn weekend!!!!

Reacties

FauveDesign zei…
Leuke layouts,vind de pinguin fotos super!EN die schoentjes zijn inderdaad om op te vreten LOL
Iris zei…
ooh wat schattig die schoentjes!! Zooo lief!
Je lootje is erg leuk. Die pinguinfoto's komen me bekent voor... staan toch ergens in een dierentuin...
Enne leuk dat je dochtertje en je tante gezellig mee scrappen af en toe!
Jackie zei…
die schoentjes zijn Schattig...
en naaimachine,
ik ga echt een keer op les, want heb genoeg ideetjes waar ik het wel voor kan gebruiken...


staat wel zo'n oude draainaaimachine op tafel..
maar daar kan je niets mee, hahaha

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!