Doorgaan naar hoofdcontent

Feestje!

Nav een lift dare op bag of memories kreeg ik deze lo om te liften:Moeilijk!
Gisteravond eindelijk weer eens aan de slag gegaan en dit is het geworden: Jammer dat je het nooit zo op de foto krijgt zoals het is, maar dat is altijd!
Vanavond ga ik ook weer lekker zitten, heb nu 3 avonden vrij dus ik ga ervoor! :D
Bedankt weer!

Reacties

Jackie zei…
Ik vind hem echt super prachtig geworden !!!Enne, ik wil ook nog zulke vlaggetjes, maar die ga ik wss gewoon bestellen...
Die van jouw zijn super !!
Birgit zei…
'k vind 'm super mooi geworden!
Rozella zei…
Jemie.....goed gelukt zou ik zeggen en wat een mooie layout he van Jolene...Ik ben fan van haar...Die van jou is ook zo mooi geworden...Top
Iris zei…
ooh deze is ook al zo mooi!
Nicky zei…
helemaal mooi geworden zeg! heb je super gedaan!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!