Doorgaan naar hoofdcontent
Van Jackie kreeg ik deze award..Dank je wel!! Lief!!!

Who gets the "Brillante Webblog Award"? (wie krijgt de Briljante Weblog-award??)
Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. (Websites en Blogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)Here are the Award Rules (regels voor de Award):

1. The winner can take the logo (de winnaar mag het logo plaatsen)

2. Place a link to the person that send you the award (plaats een link naar degene die je de Award gegeven had)

3. Give the Award to at least 7 other Scrapbooking-Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy (stuur de award naar minstens 7 andere scrapbookblogs die door de actualiteit, thema's en design opvallen)

4. Put a link to these sites on your Blog. (zet een link naar deze sites op je blog)

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award (laat een berichtje achter op hun blog dat ze een Award gewonnen hebben)I'd like to give the Award to these wonderful ladies. I really admire your scrap-work and like to visit your blogs:En verder? Nou verder niets te showen! Ik heb wel met een paar meiden afgesproken om eerst 25 lo's / projecten te maken en dan pas weer te shoppen want hier zijn de spullen in ieder geval in overvloed! Gewoon té erg!!! Dus ik mag wel hard door gaan werken wil ik weer wat kopen! :D

Nou iedereen een fijne week!!

Reacties

Miranda zei…
Dank je wel Miranda. Heel lief!
Dank je wel... heel lief van je!! en wat een geweldig foto heb je in je banner... super lief!!

XOXO Peter
HillsAngels zei…
Hallo Miranda,
dat is een heel goed idee van jou om eerst op te maken en daarna pas weer te kopen
ga ik ook doen hihihihi
heb genoten van je blog
groet Hil
Birgit zei…
Heel, heel erg bedankt Miranda voor de award! Ik ben er heel blij mee en zal 'm zeker doorgeven!!
Hanneke zei…
En, al 25 lo's af?? ;o)

XxX
Anoniem zei…
Smaller cash advances can be perfect for people, what person get their lifestyle by fast cash to an, 30 days after thirty days. If you have a comfortable cash you’re able to depend on finding any such lending options while you want it.
zobacz więcej klikając w ten link
pożyczki bez bik
klikając w ten link zobaczysz więcej
pożyczki pozabankowe
odwiedź naszą witrynę www

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei