Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardag!

Ondertussen is het alweer een week geleden dat Lotte jarig was, maar vandaag heb ik de slingers pas weggehaald! Vind het altijd zo gezellig staan, hoewel... Nu het weer opgeruimd is vind ik het ook wel weer lekker!

Lotte is echt gruwelijk verwend, en wilde ook graag een naaimachine om vlaggetjes mee te maken net als mama.... En die heeft ze natuurlijk gekregen, er is nog een hoop geduld bij nodig omdat ze meteen jurken wil gaan maken maar het eerste kussen is gemaakt! ( sssst vaderdag cadeau voor papa :D ) De traktatie op de creche was ook helemaal in de smaak gevallen!
Verder heb ik helemaal niets meer gescrapt of gedaan op dat gebied, dus hoop morgen wel ff te gaan zitten.... Zo meteen voetbal kijken ( haha nee, nee ik kijk niet hoor zit erbij op de bank met laptop!! ) dus ik hoop jullie snel wat te kunnen laten zien!
Fijn weekend en voor dé jongens vanavond: SUCCES!!!

Reacties

*fauve* zei…
Owwwww die vlaggetjes zijn leuk zeg super!
Anoniem zei…
Echt mooi gedaan hoor Miranda!

groetjes je moeder!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!