Doorgaan naar hoofdcontent

RAK!!

Op het BOM forum deed ik mee met : "de gekke dingen rak" ! Voor 10 euro spullen kopen die officieel geen scrapspullen zijn maar je wel zou kunnen gebruiken! Leuk! vanmorgen mocht ik eindelijk mijn pakketje open maken:
Super he! Bedankt 'gekkie'!! ( ik weet nog niet wie de afzender is... :D )

En ik had nog wat kaartjes gemaakt die ik nu wel kan laten zien omdat iedereen hem als het goed is binnen heeft....
En een cadeau voor de juffen van Lotte op de creche! Deze heb ik 3 keer gemaakt! Arine bedankt voor het idee!!!
En met de 25-lo-challenge zit ik nu dus op 11! ( blikken van de juffen tel ik voor 1 )

Reacties

Iris zei…
Wat een gaaf idee voor de juffen! Jeetje ik wou dat ik de juf was van je dochtertje ;D Zij boffen toch maar weer iedere keer.

Wat een gave RAK. Ik vind die grote bloem echt super gaaf! Degene van wie je de rak hebt gekregen, heeft goed zijn/haar best gedaan!

De kaartjes zijn ook weer erg leuk zeg!
Enne Mamma Mia is leuk hoor! Soms een beetje flauw/overdreven maar wel leuk voor een avondje weg. (LAAT je man thuis hoor! Want volgens mij vinden zij er geen bal aan!)
marlies zei…
he super kaartjes weer hoor! Ben alleen erg benieuwd naar de tekstjes die je bij de spulletjes in het koffertje hebt gedaan

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?