Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!!!!!


We hebben nu heerlijk vakantie! Eerst nu een weekje thuis hoop dingen nog doen en regelen maar als er even een momentje tijd is probeer ik te scrappen....

Gisteravond kwam Barbara hier heel spontaan scrappen en is deze lo geboren!

In het echt is hij heel zoet, maar krijg hem moeilijk op de foto nu...

Reacties

Rianne*Z zei…
Oooh die is leuk geworden Miranda, gezellig dat Barbara even langskwam :)!! Geniet van je vakantie!!!
Is ook echt een prachtige layout zeg... super gedaan!!!

XOXO Peter enne fijne vakantie he!!
wow wat een gave layout: echt super!!

XX Tessa
Iris zei…
even geleden dat ik hier geweest ben en gelijk een hoop moois gemist!

De lo van lotte is heel leuk. De foto is erg mooi! Leuk zo, door dat 'gat'.
Ook de ingelijste lo is super! Lekker knallen met dat rood.

Wat fijn dat je moeder een nieuwe hobby heeft! Je weet ze goed te verwerken op je werk! Enne dat cakeje, heeft ze dat ook gehaakt. Ik vind die echt helemaal super!

geniet van je vakantie!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!