Doorgaan naar hoofdcontent

Weer thuis!

We zijn er weer!!!
Heel erg jammer dat de vakantie weer voorbij is, maar ook wel weer lekker om thuis te zijn! Je eigen spulletjes en luxe dingen weer om je heen!


Ik heb niet zoveel foto's gemaakt (300) maar dat komt omdat we er al eens geweest zijn.... Ben ze nu aan het oploaden om meteen te bestellen zodat ik zo snel mogelijk mijn travel journal af kan maken... Heb er zin in!

Heb het scrappen echt gemist!
Nu rustig alles bijlezen en de was en rommel opruimen en maandag weer aan het werk en dinsdag Lotte naar school! Spannend!!

Fijn weekend iedereen!

Reacties

Liesbeth zei…
welkom terug!
leuke foto;s!!!
groetjes Liesbeth
Marga zei…
Heeeeeeeee, gezellig dat je weer terug bent.
Wat een prachtige zonnebloemen zeg!!
Ben benieuwd naar de rest!
welkom thuis, wat een heerlijke foto's al, je zult er vast nog veel meer gemaakt hebben!! Ik ben benieuwd naar je vakantie scraps!!

XX Tessa
Anoniem zei…
vind het zo fijn dat je weer thuis bent ! Ik wilde je nog ergens bellen vandaag maar het is er niet van gekomen, bel je morgen even om te vragen hoe het met \Lotte op school ging

liefs
Birgit zei…
Wat heerlijk zeg! Wij hebben er al weer 3 weken op zitten. De vakantie lijkt al heeeeeel lang geleden. Maar je vakantiefoto's scrappen helpt wel om dat gevoel nog even vast te houden :)
Werkze maar weer! :)
Jackie zei…
Fijn dat je er weer bent...

Ga van de week het rakje echt voor je klaar maken...

Ik had dit jaar ook nioet veel foto's, gewoon genieten van het niets doen...
Iris zei…
Welkom terug!
Jammer dat je vakantie er weer op zit.
De foto's zijn echt lekker zomers! Heerlijk!
Ben benieuwd naar je travel journal!
marjan zei…
Welkom terug Miranda !
Ik zag je dat je weer reageerde op het forum...wat is dat snel gegaan.
Ben nu toch wel nieuwschierig naar je travel journal:)
Zo te zien heb je mooi weer gehad,mooie foto's !
R zei…
Ben benieuwd naar je traveljournal! Ondertussen al weer helemaal gesetteld?? Fijn weekend!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!