Doorgaan naar hoofdcontent

Ohja...

Lekkere blogger ben ik zeg..... Maar ik ben ook helemaal niet met scrappen bezig! Ik heb meteen na de vakantie mijn foto's besteld zodat ik lekker snel aan de slag kan met mijn travel, maar ik zit er nu dus nog op te wachten! Balen zeg!!

Vanavond hoop ik echt te gaan scrappen, want nu na 4 weken mis ik het echt wel....
Ondertussen was er een hoop gebeurd hier...
Lotte gaat naar school en vind het helemaal ge-wel-dig!!! Ben er zo blij om want ze heeft echt maanden over school gezeurd....
En ik was van de week jarig ( Rianne ik heb de cupcakes gebakken via een link op jouw blog: SUPER!!!! thanks! ) en ondanks dat ik er niets aan deed zijn er heel wat mensen langs geweest en heb ik wat centjes gekregen! Ik ben blij, want misschien toch even naar de beurs het weekend?!?!?


Nou iedereen een fijne week nog en bedankt weer!

Reacties

Rianne*Z zei…
Jammer dat het zo lang duurt met de foto's, hopelijk kun je snel bezig!!! Enne welke cupcakes zijn het geworden? Ik heb al zoveel gebakken, vorige week nog :), familie is er nogal blij mee haha!
nou ik ben wel benieuwd naar je scrapjes die op de planning staan....

XX Tessa

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?