Doorgaan naar hoofdcontent

RAK-tijd!

Omdat ik het zoooooooooo leuk vond om een envelop met leuke spulletjes te krijgen wil ik ook een RAK weggeven! Geen idee of jullie het leuk vinden, maar ik doe mijn best! :D
Laat een berichtje achter en woensdag trek ik 1 van jullie namen uit de pot!


Deze lo heb ik van de week nog gemaakt nav een sketch op het forum van TessaTegendraads ik heb alleen de sketch gedraaid.... Dus zoals jullie misschien al begrijpen is mijn inspiratie nog steeds ver te zoeken... Nouja komt wel weer, en zo te lezen heeft iedereen er last van!
Fijne week nog en bedankt voor het lezen!

Reacties

Anoniem zei…
Dan ben ik maar de 1e. Ook hier is de inspiratie zoek, maar ik heb wel even een printje van die van jou gemaakt.
Ga ik weer lekker liften, want ik vind hem super geworden. Is natuurlijk ook wel een superfoto!!!
R zei…
Mooie layout geworden Miranda!!! Enne hier helaas tijdgebrek! Heel veel studeerwerk, dus geen tijd om te scrappen terwijl ik wél inspiratie heb (denk ik, moet altijd maar afwachten wat je eruit je handen komt haha!)
Hoi!!

Ik vond net je blog via die van Jacky! Je maakt echt leuke dingen zeg! Eventjes in de oudere berichtjes neuzen voor de nodige inspiratie!

Groetjes José
Anoniem zei…
Miranda wat leuk, had nog nooit op je blog gekeken, schaam schaam. Ik vind de laatste 2 lo's super die je gemaakt heb. Ik had ook een giga scrap dip maar klim er weer een beetje uit gelukkig. Leuk dat je een rak weggeeft, ik hou me aanbevolen.

Groeten Corinne
Liefs Inge zei…
Miranda wat heb je toch weer leuke LO's gemaakt. Ik doe lekker niets, nou ja in mijn tuintje in het zonnetje liggen. Nog even en dan is het voorgoed voorbij. Gaan we lekker bij de kachel zitten scrappen en wachten op inspiratie hahahaha
Ilona zei…
Hoi Miranda, wat grappig dat je aangeeft dat je weinig inspriratie hebt. Ik vind je LO's juist zo leuk dat ik je blog onder mijn favorieten heb gezet, hihi. Heel liftbaar vind ik ze hoor! Ik denk dat ik José even achterna ga en in je oudere posts ga neuzen.

Groetjes,

Ilona
Liesbeth zei…
o wat leuk een RAK!!!
Je maakt leuke layouts!

groetjes Liesbeth
Anoniem zei…
He Miranda, super lootje weer en snap niet dat jij geen inspiratie hebt, want je lootjes geven mij wel heel veel inspiratie.
Gaan we snel weer een keertje saampjes scrappen ?
Angélique zei…
Een rak... altijd leuk!!
Enneh... je hebt weer leuke dingen gemaakt!
marjan zei…
Wat nou ...geen inspiratie ??
Je hebt een prachtig lootje gemaakt!Maar soms voelt dat gewoon zo..ik ken het :(
Sketches en liften helpt altijd goed bij mij.
Succes!
Jackie zei…
Hahah, heerlijk hé post krijgen...
En trouwens weg geven is ook erg leuk...
Anoniem zei…
Spannend een Rak, wat een leuk idee om zo een ander te verassen.
Helaas is mijn inspiratie met de zon mee dus ook ik ga even lekker neuzen op jou blog. Groetjes Moon69
Eeej, wat leuk dat je ook een Rak weggeeft heb het zelf pas ook gedaan, zo leuk om te doen!!

Wat een prachtige lootjes weer, jij geeft vaak commentaar op mijn blog, maar het schiet er bij mij altijd in... druk druk druk met van alles en nog wat... haha!!

XOXO Peter
Weer zo'n gave LO!! Enne... kom maar op met die winnaar ;o)

XxX
Iris zei…
ook al zo gaaf! Leuk met dat boompje! Mooi papier ook

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!