Doorgaan naar hoofdcontent

Jippie!!

Ik heb toch zo'n lekker weekend achter de rug! Wat kan een mens dat goed doen zeg!Zaterdag kwam Manon bij me scrappen en ik heb 3 lo's bijna af! Ik wil er nog aan 1 wat veranderen....Het was zo gezellig en dan helemaal leuk als het scrappen ook nog lukt! 's Avonds kwamen Inge en Kees Catannen! Dat was echt lang geleden dat we dat hadden gedaan! Het was super gezellig alleen een beetje jammer dat Jan gewonnen had.... ;-)
Zondagochtend heb ik gewerkt en daarna zijn we bij mijn ouders geweest! Mijn moeder heeft weer zoveel gave dingen gehaakt! Hartjes!!! Jippie ik ben zo blij ermee, heb er meteen gisteravond 1 op een lo gebruikt ( deze lo wil ik ook nog even verder afmaken maar laat hem snel zien! ) Mam heel erg bedankt! Vind het echt super dat je dit doet!!!
Nou en gisteravond dus ook nog gescrapt en ondertussen Gooische vrouwen gekeken! Leuk!

Bedankt weer voor het lezen en een fijne week allemaal!

Reacties

Maaike zei…
Ze zijn weer erg leuk Miranda!
Hanneke zei…
Heerlijk zo'n week, echt genieten!!
Je lo's zijn gaaf, vooral de eerste!

XxX Hanneke
Jackie zei…
ik ga vanavond toch ook echt scrappen,
pech studie, pech geen inspiratie..
Ik wil gewoon...

En gezellig spelletjes spelen,
Behalve Tycho heb ik niemand die graag spelletjes speelt..
Dus dat is dan meestal kinder monopoly (als ik maar win, hahah)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei