Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap-dag!

Vandaag was ik op het laatste moment een dag vrij! Heerlijk, zeker nadat we gister de hele dag naar Leiden waren geweest om 3-oktober te vieren! Blijft zó gezellig en voeld zo vertrouwd! Was een lange maar geslaagde dag!
Dus vandaag was het een mooie dag om eens een keer niet zoveel te doen! Heerlijk, was even te lang geleden! De kinderen hebben de hele kamer overhoop gehaald en hutten gebouwd ( jaja zelfs Jop ;-) ) en ik zat aan de tafel te scrappen en te ruimen! Tussendoor kwam Lotte nog even helpen en verven en zo vloog de dag voorbij!

Ik heb zelfs 2 lo's gemaakt!
Eentje voor een uitdaging op het forum van Tessa Tegendraads:
De uitdaging was: gebruik foamstempels en fibers, foamstempels gebruik ik nog wel eens maar de fibers heb ik echt lang moeten zoeken, en flink moeten uitkloppen buiten! ;-)

En eentje voor een uitdaging van Scrap with a twist:
Daar moest je inspiratie halen uit een voetgangers-verkeersbord! Aangezien ik deze foto bovenop de stapel had liggen moest ik deze gewoon gebruiken met 2 poppetjes erbij! Lekker orgineel (-;) ) maar ben tevreden! ( Lotte heeft deze foto op vakantie gemaakt !)
Morgen mag ik wel werken maar hoop morgenavond nog wat te scrappen, heb er weer zin in!!!
Fijn weekend allemaal!


Reacties

Monique zei…
Heel erg leuk dat je je uitgedaagd voelde door het SWAT-team en deze opdracht.
Ik vind je lootje ook erg leuk geworden. bedankt dat je mee wilde doen
Ilona zei…
Zoooo, errug geslagde scraps! Die voor het forum van Tessa had ik daar natuurlijk al gezien, maar ook die voor SWAT is erg geslaagd! Het zou me niks verbazen als je ergens in de prijzen gaat vallen...

groetjes,
Ilona Stempelona
Maaike zei…
Ze zijn weer erg leuk Miranda! Zeer geslaagd en prijswaardig!

gr Maaike
margot zei…
wat een gave lo! hele leuke details!

super dat je meedoet!
Rianne*Z zei…
Hele gave layouts Miranda!!! Lekker dat je weer bezig bent!
Nog een fijne zondagavond :)!
Hanneke zei…
Super zeg!! Gave lo's heb je weer gemakt!!

XxX
Iris zei…
Ooh ooh wat een super gave lootjes heb je weer gemaakt!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei