Doorgaan naar hoofdcontent

Taart!

Esmeralda had een tijd terug een hele gave taart gemaakt met chocolaatjes enzo en die vond ik zo gaaf dat ik dat zo graag ook wilde maken.... .Maarja, zonde om dan voor mezelf eentje te maken met chocolaatjes, want die lust ik niet.... Laat ik nou een hele zielige taartenstandaard hebben die heel alleen in de kast staat.... Daar moest ik dus wat mee doen, en zo is deze taart geboren! Heerlijk gekliederd met gesso en glimmermist! Zo lekker om te doen, alles en iedereen hier onder de glittertjes!
Verder ben ik zaterdag met Barbara bij Marga geweest en het was weer zoo gezellig! Zooo gelachen!!!Heel veel lo's gemaakt maar allemaal nog niet af dus die laat ik later zien! Ik heb echt een heerlijk dagje uit gehad! Meiden: beide nog bedankt!!!

En sinds vanmiddag zijn mijn kerstkaarten af! Ik heb er ong 50 gemaakt en vind het wel genoeg! Ik wil nog zoveel dingen doen dat ik het zonde vind om er nog eens 50 te maken.... Ze zijn allemaal hetzelfde dus laat ze niet zien! Flauw he?! ;-)
Als ze verstuurd zijn zet ik ze hierop!

Heel leuk dat jullie allemaal berichtje plaatsen, zo leuk om te lezen!
Fijne week allemaal!!

Reacties

Patricia zei…
Wow, die taart is gaaf zeg!! Ik meende toch echt in 1 oog opslag dat het een echte was hahaha LOL..
Neej echt super gedaan zeg!!
Maaike zei…
Jeetje zeg... die taart is super! Enne... je mag mijn lootje wel liften hoor... Ik heb hem gemaakt nav een sketch. Maarre, ik krijg dan wel het eindresultaat te zien he?
marjan zei…
Wat is dit GAAF !!
Het lijkt net een echte taart.
SUPER :)
Wat heb je gebruikt als basis voor de taart,ik ben heel nieuwschierig,want ik wil denk ik ook eens zoiets gaan proberen.
Iris zei…
Wat een super mooie taart zeg! Wow!

Ben benieuwd naar je gemaakte layouts.
Thanks trouwens voor de award! Helemaal vergeten, heb net mijn blog bijgewerkt... komt de volgende keer weer dus.

Mooie banner heb je!
Ilona zei…
Jammie (not) een hapje glimmers! Ziet er weel heel gaaf uit!

Groetjes, Ilona Stempelona
Hoi Miranda,

bedankt voor je enthousiaste berichtje. Je bent zelf ook een bezig bijtje, al is het weer op een ander creatief gebied.
Leuk taartje, en je wordt er niet dik van....!

Groeten,
Karin
Hanneke zei…
Allemachtig..... wat gaaf!!!!! Echt heel mooi geworden zeg!!!!

XxX

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!