Doorgaan naar hoofdcontent

Yes!

Weer 2 lo's af deze dagen! Volgens mij krijg ik langzaam aan de smaak weer te pakken! Nu weer een lo afgemaakt van Lotte haar eerste schooldag, die lag hier ook al een tijd te liggen en ik had echt geen idee wat ik ermee moest....Van de week dus ineens wel! :DEn ik kreeg vorige weer deze 4 fotootjes van Marlies en vond het wel heel leuk om er ook een lo van te maken... Was even een bijzonder moment op haar bruiloft.... En dat lukte van de week ook zomaar in 1 avond!
Nou 3 x raden wat ik vanavond ga doen?!?!!? Juist : SCRAPPEN, heb er helemaal weer zin in!
Bedankt voor het lezen en iedereen een héél goed weekend!!!

Reacties

Romy zei…
Je hebt de smaak inderdaad helemaal te pakken:)
Leuke lay-outs en ook de foto's zijn erg mooi geworden!
Je@net zei…
Zooooooooo, jij hebt er weer zin in!! Super leuke lootjes heb je gemaakt!!
nora zei…
een mooie LO's Miranda!groetjes Nora
Bianca zei…
Super die lootjes wat je gemaakt heb en mooie combi van het papier.. groetjes
Mireille zei…
prachtige layouts!!
Maaike zei…
Ze zijn weer helemaal Super!!!
Hanneke zei…
Super!! Mooie lo's weer, Miranda!

X

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?