Doorgaan naar hoofdcontent

Bijna....

... En dan is het weer kerst! Gezellig! Ik heb er zin in!!! Hier brengen wij kerstavond en 1ste kerstdag door..... Hopen dat het er dit jaar ook zo wit uitziet!


Het weekend nog heerlijk gescrapt en toch maar een nieuwe kaft gemaakt voor mijn Daily! Vond het album niet handig dus nu ook voor ringen gekozen zodat ik ze er meteen in kan doen als ze klaar zijn...

Van de week met Lotte zitten knutselen, zakjes voor de juffen met een chocolaatje erin! Idee had ik van Tamara gezien!En ik heb ook weer een lo gemaakt! Blijft toch het leukste om te scrappen: een 30 bij 30 lo!Ik wil iedereen hele fijne dagen wensen en alvast een heel goed, gezond en creatief 2009!!!

Reacties

Jackie zei…
Ik vind je daily erg leuk..

En zo wit ???
Dat lijkt me eigenlijk ook wel geweldig (mss kunnen we dan ook lekker thuis blijven ivp gezellig zitten doen met familie OEPS !!)
ja wow,je hebt gave dingen gemaakt!!

En laten we hopen dat het zo mooi wit is met kerst...

XX Tessa
Ooh je kaft is gaaf geworden zeg... en die layout WOWO!! Wat issie mooi!!

XOXO Peter
Schitterend!!! Ziet er allemaal even mooi uit!!

Jullie ook hele fijne dagen gewenst!

XxX Hanneke
Romy zei…
Dat ziet er super uit. Ik hoop voor jullie dat het dit jaar ook een witte kerst wordt in het prachtige huisje.

Je daily ziet er super uit. En de kaft pas er erg leuk bij.

Ik ben het helemaal met je eens; scrappen op 30 bij 30 formaat blijft toch echt het leukste! Ik vind je lay-out trouwens prachtig geworden. Die foto is ook echt super.

En, ik wens jullie uiteraard hetzelfde toe: prettige kerstdagen en een mooi 2009!
Unknown zei…
Ik vind je december daily echt gaaf worden!
Dat idee moet ik toch maar eens onthouden voor als ik kinderen heb :-) hihi

Hele fijne feestdagen!

Groetjes Marijke
Je@net zei…
Wauw, je daily gaat er staads leuker uit zien joh!
En wat een leuke traktaties, die zullen in de smaak gevallen zijn!
Lootje ziet er ook weer super uit!
Hele fijne Kerstdagen gewenst!
Birgit zei…
Wat een mooie projecten!! Hele fijne feestdagen gewenst! Ik duim voor sneeuw!
Chantal zei…
ik hoop dat jullie idd zoveel sneeuw hebben. lijkt me ook wel wat!!!

Je daily wordt erg leuk!!!
Anoniem zei…
Ik vind hem super geworden. Help mij er begin november volgend jaar aan dat ik het in 2009 ook zou gaan doen vind het helemaal leuk
R zei…
Je daily album wordt erg tof Miranda!!!
Enne al het goeds toegewenst voor 2009!!!
jee jij bent lekker bezig geweest zeg, mooi!!!
je hebt trouwens een award gekregen, kijk maar eens op mijn blog....

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!