Doorgaan naar hoofdcontent

Joehoe!!!

Pakjesavond is weer voorbij en wat heb ik genoten!!! Vond het zo gezellig en zo leuk om de blije gezichtjes van de kinderen te zien! Blij met alles en natuurlijk weer veel te gek allemaal, wat een cadeautjes weer zeg!!!!Maar ook ik heb mooie dingen gekregen!!! En nu zijn jullie natuurlijk ook heel benieuwd naar het grote pakket!!!
Ik was zooo verrast! Het was de
en ik heb hem van mijn zwager!! Nog voor mijn verjaardag en omdat hij hier een tijdje in huis heeft gezeten.... Had geen idee!!! En daar kan ik dan echt niet tegen, ik wil namelijk alles weten ! Maar nu weet ik het en vind ik het reuze overdreven maar ben er echt heel erg blij mee!!! Gisteravond hebben we met zijn alle even snel het een en ander geprobeerd en hij is zo leuk! Mijn moeder hielp mee, mijn zwager en mijn vader!!! Jaja wie weet krijg ik ze allemaal nog eens aan de scrap! :D
Ook heb ik het boek van Tilda's wonderland gekregen, zooooo gaaf! Staan echt geweldige kerst-creaties in waar ik zeker mee aan de slag ga! En een staatslot en chocolade letter en een mooie armband van SagaSuus ! Super mooi!!
Vandaag de hele dag bezig geweest met de kerstpullen en ik moet zeggen dat ik eruuug blij ben met het resultaat!!! Het is nu echt te donker maar ik zal snel foto's proberen te maken! Lotte heeft ook een kleine boom versierd met allemaal gekleurde spulletjes! Zo fout ( voor mij ) maar daardoor vind ik hem echt prachtig!!!!

Nou iedereen een hele fijne week en bedankt weer voor het lezen!

Reacties

Romy zei…
Dat ziet er gezellig uit. En jullie hebben heerlijke cakjes staan:)
Dat zal zeker een verrassing zijn geweest; de cuttlebug. Ik ben benieuwd naar je werkjes hiermee, het schijnt een fantastisch apparaat te zijn.
Patricia zei…
Ow, ik zie het zo... dat is zeker een gezellig weekend geweest!!

Mooie cakejes idd!!
Ennuh veel plezier met je Cuttlebug!!
marjan zei…
Wat een heerlijk weekend,veel verwennerij !!
Gave cupcakes...:)
En een superkado ,daar zul je veel plezier mee gaan hebben,denk ik zo.
Je December daily ziet er ook al zo leuk uit.Ik vind het ook helemaal leuk om te doen!
Bedankt voor je lieve berichtjes :)
Anoniem zei…
He Miranda,

Die cakejes waren heerlijk ! We hebben ervan genoten ! En heerlijk om die koppies van Jop en Lotte "Mindy" te zien.
Jee wat ben je verwend door Limme zeg ! Super kunnen we samen cuttle-en.

Liefs
Jinka zei…
Ik weet ook altijd al mn cadeautjes al, maar word graag verrast! Wat een sfeertje in je huis zeg!
Bianca zei…
wat gezellig ziet het er bij jullie uit en je hebt ook zo''n mooie rode boom daar houd ik ook van hahaha.
he en wat een verrassing die cuttlebug hij is erg fijn om mee te werken geniet er maar van en hele fijne dagen gewenst knuf Bianca

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!