Doorgaan naar hoofdcontent

Award!!

Goedemorgen allemaal!
Ik ben een tijdje niet geweest maar heb alleen maar leuke dingen gedaan!
We zijn het weekend naar de Beekse bergen geweest en wat hebben we genoten! Met zijn 4tjes in een huisje, naar het safari park geweest en gezwommen!
Ook nog even snel naar de Creatie gereden om even te kijken en natuurlijk wat te kopen!
Ik heb 'maar' 800 foto's gemaakt dus jullie zullen er vast wat van terug zien in mijn komende lo's of zal het een minialbum worden?? Even geen idee nog...
Ik heb ook 2 awards gekregen van Jolanda en Maaike:
Heel erg bedankt meiden! Leuk!!!!
Nu moet ik ze doorgeven maar omdat ik jullie allemaal geweldig vind en bij iedereen inspiratie vandaan haal geef ik ze aan jullie allemaal!!!! Gefeliciteerd!!!

Vandaag ga ik een dagje scrappen bij Marlies, ik heb er zo'n zin in! Het is alweer even geleden en ik heb een hoop ideetjes!!
Dus het is de bedoeling dat ik snel weer wat kan laten zien!
Iedereen nog een hele fijne week en bedankt voor de leuke berichtjes!!!! Super!

Reacties

marlies zei…
Ow wat een leuke huisjes zeg, met die prints ! Heerlijk dat jullie zo genoten hebben.

En ik heb ook zo'n zin in vanmiddag. Ik heb ook volop ideeen, en heb zo'n zin om weer eens lekker te kletsen zonder de mannen ;-)

L:iefs
Romy zei…
Wat gezellig; een weekendje Beekse Bergen. Het blijft altijd een van mijn favoriete parken. Wat zullen jullie genoten hebben:)

En echt een geweldige foto, die met die ezel:)

Veel plezier vandaag. Ik ben benieuwd wat je gaat scrappen, als daar naast het kletsen nog tijd voor is;-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei