Doorgaan naar hoofdcontent

Gelukkig nieuwjaar!!!

Hoe was jullie vavond?
Allemaal nog misselijk van de oliebollen?? Alles nog heel??

Hier was het reuze gezellig!
Mijn ouders en broertje kwamen 's middags al en zijn we met zijn alle hier naar de ijsbaan gegaan... Wisten we zeker dat we goed ijs hadden en de ruimte! :D
Mijn vader had zijn schaatsen meegenomen en ook die van mij en de oude slee! Zo leuk om dat ding en mijn schaatsen weer te zien, is zo lang geleden! Hier zaten mijn broertje en ik vroeger ook op....
Ik dacht dat doe ik wel weer even, schaatsen, maar viel wel even tegen... Krampen in mijn voet en kuiten maar wel heel leuk weer om te doen!Lotte en Jop waren helemaal aan het genieten, tot het te koud werd.... Dus hup naar huis en naar de oliebollen met warmechoco!( foto is niet wazig, dat is al het poedersuiker wat omhoog stuift.... :D )
's Avonds spelletjes gedaan en tv gekeken. Voor 12 uur Lotte uit bed gehaald en op naar buiten! We hadden best veel vuurwerk dus wel leuk om even te kijken! Ze vond het helemaal geweldig, ze wilde niet meer naar bed! hahaha
Uiteindelijk toch om half 2 gegaan en wij hebben nog een glaasje genomen!

Ik wens iedereen nogmaals een heel goed, gezond, knallend, gelukkig en creatief 2009 en dat we maar weer een hoop kunnen scrappen dit jaar;-)

Reacties

Chantal zei…
Jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
Marga zei…
Ohhh, wat een schitterende foto's!!
Ook voor jullie daar een heel fijn begin van 2009!! En over een paar nachtjes...............zien we elkaar al weer!!!!!!!!!!! Jeahhhhhhh!
De beste wensen voor 2009, en leuk he weer dat schaatsen!! Hier ook druk met schaatsen weer... :-D

XX Tessa
Maaike zei…
He Miranda... leuke foto's hoor! En ook de beste wensen voor dit jaar van mijn kant!
Romy zei…
Dat klinkt allemaal erg gezellig! Ik wens je een heel mooi en creatief 2009 toe!
Anoniem zei…
Ow leuk dat jullie naar de schaatsbaan zijn geweest. En weer super foto's zeg !
Volgens mij heb jij nu zoveel foto's dat je niet eens weet met welke je moet beginnen te scrappen ;-)

EN natuurlijk jullie ook voor het nieuwe jaar de allerbeste wensen toegewesnt !

Liefs
marjan zei…
Miranda,ik wens jou en je gezin veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar !
Ook wij hebben een superleuke jaarwisseling gehad,heel anders dan de andere jaren,maar met heel veel plezier.
Wat een leuke foto's heb je gemaakt op het ijs,daar zjn wij helaas niet aan toe gekomen,hopelijk komt er nog éen herkansing :)
Wat een prachtige foto's zeg... helemaal toppie!!

Enne mijn blog is maar even in RUST-stand... want ik ben Paypal aan het aanmaken, om een blogkit te downloaden... dan wordt mijn blog weer ff helemaal bijgewerkt dus het komt strakkies nog mooier eruit te zien (hoop ik :-)

XOXO Peter
Jackie zei…
En lotte werd dus wel wakker, hahaha

Gelukkig nieuwjaar meid !!
En schaatsen, moet er niet aan denken..
Wat super die foto's zeg!!
Voor jullie ook de allerbeste wensen!

XHan
Birgit zei…
Jij ook een in alle opzichten geweldig 2009 gewenst!
Je@net zei…
Gave foto's joh!!
En jullie natuurlijk ook een gelukkig en gezond 2009 gewenst!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!