Doorgaan naar hoofdcontent
Ik ben getagged door Jackie!

De regels zijn als volgt: Ga naar de map waar je jouw foto's bewaard op je computer.
Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto.
Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen.
Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.


Oeps..... Eens even kijken:


Nou geen mooie duidelijke foto maar staat wel echt als de 6de van de 6de!

Hier waren we net in het huisje van de Beekse Bergen en het regende en stormde zo hard dat het water van het meer tegen de ramen van het huisje spatte....De eendjes waren wel blij ons te zien, kwamen meteen naar de deur lopen! :D

Ik tag dan bij deze weer:
- Iris
- Judith
- Maaike
- Rianne
- Fauve
- Romy
Succes!!

Ik heb heerlijk gescrapt gister bij Marlies! Maak snel foto's van mijn 2 nieuwe lo's!
En ben nu echt in een opruim en weggooi fase! Heb de kasten beneden al gedaan en heb echt bijna 3 vuilniszakken met rommel weggedaan! Nu hopen dat ik dit vast blijf houden dan kan ik zo naar boven toewerken naar de zolder.... Die is zooooo erg nu....
Ook heb ik samen met mijn moeder al mijn lintjes en kantjes uitgezocht en opnieuw gesorteert en op kleur aan ringen gehangen! Echt heel handig en ben Chantal erg dankbaar voor de tip! :D
Ma bedankt! :D
Iedereen vast een fijn weekend!


Doei doei

Reacties

judith_1974 zei…
leuk leuk!!!! Ik ga morgenavond eens kijken naar de foto, duik nu mijn bed in!!

Liefs Judith
goeie foto.... ik heb ook zo'n soort tag gehad, moet hem nog op mijn blog zetten :-D

Groetjes van Tessa
Romy zei…
Wauw, superlief dat je me hebt getagged! Ik ga vanavond even de fotomap bekijken en de tag op mijn blog zetten:). De eendenfoto is ook erg grappig.

Wat goed dat je aan het opruimen geslagen bent. En dan ontdek je plots allemaal dingen waar je niet eens van wist dat je ze had;)
Jackie zei…
Ik vind het verhaal bij de foto leuk, en daar gaat het om toch...

En, wl wel een foto van je lintjes opruimsysteem zien..

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei