Doorgaan naar hoofdcontent
Ik ben getagged door Jackie!

De regels zijn als volgt: Ga naar de map waar je jouw foto's bewaard op je computer.
Ga dan naar het 6e mapje en pak hier de 6e foto.
Zet deze foto op je blog en vertel wat het verhaal rondom deze foto is. Tag hierna 6 personen en vraag hun om hetzelfde te doen.
Laat een berichtje op hun blog achter of stuur ze een emailtje om ze te laten weten dat jij ze hebt gekozen.


Oeps..... Eens even kijken:


Nou geen mooie duidelijke foto maar staat wel echt als de 6de van de 6de!

Hier waren we net in het huisje van de Beekse Bergen en het regende en stormde zo hard dat het water van het meer tegen de ramen van het huisje spatte....De eendjes waren wel blij ons te zien, kwamen meteen naar de deur lopen! :D

Ik tag dan bij deze weer:
- Iris
- Judith
- Maaike
- Rianne
- Fauve
- Romy
Succes!!

Ik heb heerlijk gescrapt gister bij Marlies! Maak snel foto's van mijn 2 nieuwe lo's!
En ben nu echt in een opruim en weggooi fase! Heb de kasten beneden al gedaan en heb echt bijna 3 vuilniszakken met rommel weggedaan! Nu hopen dat ik dit vast blijf houden dan kan ik zo naar boven toewerken naar de zolder.... Die is zooooo erg nu....
Ook heb ik samen met mijn moeder al mijn lintjes en kantjes uitgezocht en opnieuw gesorteert en op kleur aan ringen gehangen! Echt heel handig en ben Chantal erg dankbaar voor de tip! :D
Ma bedankt! :D
Iedereen vast een fijn weekend!


Doei doei

Reacties

judith_1974 zei…
leuk leuk!!!! Ik ga morgenavond eens kijken naar de foto, duik nu mijn bed in!!

Liefs Judith
goeie foto.... ik heb ook zo'n soort tag gehad, moet hem nog op mijn blog zetten :-D

Groetjes van Tessa
Romy zei…
Wauw, superlief dat je me hebt getagged! Ik ga vanavond even de fotomap bekijken en de tag op mijn blog zetten:). De eendenfoto is ook erg grappig.

Wat goed dat je aan het opruimen geslagen bent. En dan ontdek je plots allemaal dingen waar je niet eens van wist dat je ze had;)
Jackie zei…
Ik vind het verhaal bij de foto leuk, en daar gaat het om toch...

En, wl wel een foto van je lintjes opruimsysteem zien..

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!