Doorgaan naar hoofdcontent

Koud!

Wat is het koud he buiten?!
Hier nog geen sneeuw ( gelukkig, hou er niet zo van als ik er ook met de auto door moet... ) maar grote kans dat het er aan komt....

Ik heb iig lekker gescrapt! Mijn daily komt ook wel af deze week, maar even een lo is ook wel erg lekker!
De eerste heb ik de titel van Tamara gepikt, vond hem perfect bij deze foto passen! De lo is nav een sketch gemaakt!
Vorige maand had ik meegedaan met DTUC en ben 3de geworden! Vond het super leuke kleuren! Ik wens iedereen een fijne week en bedankt weer voor het lezen!!

Reacties

lischa zei…
Alle 3 weer prachtig miranda
Wat een prachtige lootjes allemaal weer!! Vind die van jou altijd zoooo super gaaf!!

XOXO Peter
Romy zei…
Je twee lootjes zien er prachtig uit. Erg leuk om de knuffeldieren van de kinderen te scrappen:) Ook je Dare To Use Colorlay-out is erg mooi. Ik had ook meegedaan, maar vond rood en roze toch wel een erg lastige combinatie. Zo te zien is die bij jou een stuk makkelijker gegaan:)
Ja geweldige mooie LO-tjes weer!! En zeker k-k-k-koud buiten!!

XX Tessa
Chantal zei…
Jij gaat echt zo geweldig!!
vind ze allemaal super...

liefs Chantal
Maaike zei…
Zo he... jij bent lekker op dreef geweest. Leuke lootjes... En nav je berichtje op mijn blog... Ik vind jongenslootjes ook altijd erg moeilijk. Gelukkig zijn er op het SA forum veel mensen die jongenslootjes maken en daar haal ik mijn inspiratie vandaan. Toch handig die fora en blogs en zo....
marjan zei…
Zoveel alweer ....:)
Lala is mijn favoriet,SUPER !!
En gelukkig is het nu iets minder koud..wel goed scrapweer :):):)
Iris zei…
zo hier ben ik dan eindelijk weer eens! En ik heb weer heel wat bij te lezen!
Om te beginnen voor jou natuurlijk ook een geweldig 2009!
Je eerste lootjes van dit jaar zijn helemaal gaaf~! Hihi, de 1e twee heb ik opgeslagen... die worden vast en zeker nog een keertje gelift...
En die foto met die poedersuiker! Die is zooooo gaaf! Die snuit zeg. Heerlijk!
Je@net zei…
Wauw, wat ben jij lekker bezig zeg!! Super gave lootjes Miranda!!
nora zei…
Wat ziet dat er weer super uit Miranda!!groetjes Nora
Hanneke zei…
Super!! Mooie lootjes heb je gemaakt!! Vooral de eerste vind ik erg mooi!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!