Doorgaan naar hoofdcontent

Zaterdag...

.... heb ik met 8 gezellige meiden gescrapt! Meestal zit je dan zo te kletsen dat het scrappen wat minder snel gaat maar het ging aardig..... Moest wel thuis nog het een en ander er aan toevoegen en er ligt nog een lo te wachten om afgemaakt te worden....( ach zielig ;-) )
Toen ik 's avonds thuis kwam waren er 3 ziek hier.... Bah zo sneu! Ze zijn nog steeds niet lekker.... Gelukkig voel ik me nog helemaal prima dus als iedereen in bed ligt en er even geen wasmachine draait of een bed verschoond moet worden dan zit ik aan de tafel beetje te pielen aan de lo's...
En gister heb ik meegedaan aan een onlinecrop van het BOM forum. Diana heeft een sketch gemaakt! Hele leuke was het!! Dit is hem geworden:


Ik ben ook bezig om mijn traveljournal af te maken want we hebben de zomervakantie alweer geboekt! Heerlijk 2 weken naar Frankrijk en mijn ouders gaan ook gezellig mee!!!
Dus wel leuk om dan weer een nieuwe te maken!
Nou bedankt weer voor het lezen en ik hoop dat jullie ook nog helemaal vrij zijn van het griepvirus....

Doei doei

Reacties

Romy zei…
Ik vind al je lay-outs super. De laatste is al helemaal prachtig. Vooral die titel.

Heel veel beterschap voor de zieken. Wij zijn (nog) niet verkouden, maar overal waar je komt hoor je wel mensen snotteren en snuiten, dus dat zal vast binnenkort wel komen;)
Iris zei…
Ooh wow ik vind ze SUPER! Vooral die eerste. Gaaf hoe je die titel gedaan hebt, met die verschillende letters. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen zeg met dat 'moeilijke'papier?! Zo'n goed idee...en ik maar stoeien met dat papier als achtergrond... had t beter zo kunnen doen.
Anyway is vind ze helemaal top en sla ze dus alle 3 op... hihi
Enne beterschap met al die zieken! Hoop dat ze jou niet aansteken!
Anoniem zei…
de layouts zijn helemaal geweldig en ik vond het supergezellig. Gauw weer doen en een leuk weekend gaan plannen.Succes met de zieken!!
Birgit zei…
Wat heerlijk zo'n gezellig dagje samen scrappen! En wat een resultaat! Mooi hoor!
Marga zei…
He jakkes, raar thuiskomen zeg!!!
De lo's zijn super!! VInd het elke keer weer knap dat jullie er zoveel kunnen maken.....
Ik vond het beregezellig, maar was blij dat ik thuis was..............klopte ook wel wat de griep sloeg hier ook genadeloos toe.
Beterschap in je ziekenboeg!!
Liesbeth zei…
Je bent lekker bezig geweest, errug leuk!!
greotjes liesbeth
Anoniem zei…
ja ze zijn en blijven super !

En het was super gezellig zaterdag, het lijkt al weer zoveel langer geleden ;-). Maar euh waar blijven die foto's nou ? alhoewel ze van mij niet perse op je blog hoeven hoor ;-) stuur ze maar door (hahahaha)

liefs
Allemachies.... wat mooi die LO's zeg!! Vooral de eerste, die is mijn favoriet!

XxX
Yvette zei…
Hoi!!
Wat een prachtige lo's heb je gemaakt, ze zijn super!! Vidn je blog zowiezo erg mooi :)
Groetjes!!
Jinka zei…
Je hebt weer mooie lo's gemaakt!
Mika zei…
Hi je maand overzicht is erg gaaf geworden
Mika (www.mikascrap.typepad.com)
R zei…
Mooie layouts Miranda! Het was vast erg gezellig, jammer dat ik er niet bij kon zijn!!! Ik hoop dat de rest van je familie inmiddels weer beter is :)!!! Anders beterschap!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!