Doorgaan naar hoofdcontent
Wat gaat de tijd snel zeg!


Deze week had Lotte vakantie maar die dagen zijn echt voorbij gevlogen... Ik heb wel de laatste 2 weken wat gescrapt maar 1 lo is voor een secretlift dus kan ik niet laten zien en ik heb meegedaan met de nieuwe dare van DTUC: http://www.hinkeltje.com/daretousecolor/dare200914/dare200914.html

Het is een kistje geworden waar ik mijn schaats/winterfoto's in wil doen. Moet nog even kijken of ik daar een mini album van wil maken....


Op het BOM was een online crop en daar mocht je de hele week elke dag een foto maken en dan dit uitwerken! Dit is hem geworden:
Gisteravond heb ik deze lo gemaakt ook weer nav een andere lo.En ik hoop het weekend ook nog wat te kunnen scrappen, heb een hoop ideetjes in mijn hoofd maar komt er even niet uit! :D
Voor ik het vergeet, deze rak heb ik van mijn scrap-valentijntje gekregen! Arine bleek achteraf!!! Super leuk, Arine nogmaal bedankt!!!

Fijn weekend vast allemaal!

Reacties

Jackie zei…
Je kistje is geweldig,..
Voor mij heb je al gewonnen, hihi

Je week layout is ook geweldig geworden !!!
En die andere layout vind ik ook ERRUG lief...

Fijn weekend
Romy zei…
Jouw deelname aan Dare To Use Color is echt gaaf! Hij springt er helemaal uit tussen al die lay-outs:)

Wat een mooie lay-outs heb je ook gemaakt. Erg leuk zo'n 2 weken-overzicht. En die andere is ook schitterend!

Mooie spullies zitten er in je RAK. Daar zul je vast veel scrapplezier aan beleven:)
Je@net zei…
Wauw, wat ben je weer lekker bezig geweest! Super hoor!
Veel plezier met je RAK, maar dat zal wel lukken ;-)
Iris zei…
Wow tja ik word een steeds grotere fan van je werk hoor. Al die gave layouts die ik eigenlijk allemaal nog een keertje wil liften... pff krijg het er maar druk mee;)

Dat kistje is prachtig! Idd, dat wordt een winnaar hoor!

Enne over die motor van Max. Op de doos stond 18+ maanden... hij is niet heel groot maar ja, ze moeten eigenlijk wel zelf kunnen sturen enzo. Dat kan Max nog niet. En Job vast wel als ie 2 wordt!
Liesbeth zei…
wat een leuke dingen allemaal!
groetjes Liesbeth

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei