Doorgaan naar hoofdcontent

Jippie!!!!

Ik heb gewonnen bij Dare to use color met deze:
De uitdaging was om de kleuren wit en zilver te gebruiken! Kwam mooi uit om dit kistje te maken om mijn schaatsfoto's in te doen! Nou.... ik ben helemaal blij!!
Bedankt meiden!
En verder? Nou niet zoveel.... Heb gister een lo gemaakt maar krijg geen mooie foto's nu!
Vanmorgen met Barbara naar Scraptactular geweest... Jammer, elke keer als ik een nieuwe winkel hoor/zie is dit omdat ze gaan sluiten.... Wel wat spulletjes gekocht:

Hier zitten ook de spulletjes bij die ik bij Romy heb gekocht! Ik ben zooooo verliefd op de cupcakes brads! Nogmaals bedankt Romy!!

En als ik aan mijn moeder vraag of ze weer een voorraadje wil maken met hartjes/ sterren en cupcakes krijg ik een paar dagen later dit:
Ma geweldig, dank je wel!!!

En als laatste: Tante Ria, ik weet dat je mijn blog leest dus bij deze nogmaals gefeliciteerd!!!!

Iedereen een heel fijn weekend en bedankt voor het lezen!

Reacties

Romy zei…
Je hebt je prijs echt verdiend! Het kistje is zo mooi. Gefeliciteerd! En veel plezier met het uitzoeken van je prijs bij de Scrapheap.

Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht (vooral die cupcakes;) ). De gehaakte figuurtjes zijn ook super. Ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
Judith zei…
Hoi hoi,

Op mijn blog staat een cadeautje voor je!!

Groetjes Judith
Carla zei…
super dat je gewonnen hebt je was ook mijn nummer 1
en gelijk een brutale vraag wil de cupcakes ook wat dichterbij op de foto zetten dan kan ik ook eens gaan prutsen
of je moet het geheim van de smit misschien alleen voor jezelf houden.......
Je@net zei…
Wauw, en verdiend hoor!! Wat is dat doosje super gaaf geworden!
En die gehaakte figuurtjes zijn echt heel errug leuk!
alicescrapt zei…
gefeliciteerd!!..ziet er echt geweldig uit!!!oe en leuke spulletjes heb je gekocht..
WAUW... die gehaakte figuurtjes zijn echt SUPERRRR!!!

Je mams moet een winkeltje beginnen!!!

Liefs, Marit.
Anoniem zei…
Wat is dat kistje stoer! Echt heel mooi...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!