Doorgaan naar hoofdcontent

Online crop en pasen!

Gisteravond heb ik meegedaan op het BOM forum met een online crop! Meestal is dat niets voor mij en lukt het me niet om te scrappen en te kletsen maar volgens mij ging het gisteravond wel lekker!
Vooral het scrappen!
Ik was gewoon optijd klaar en ben erg tevreden! Jammer dat je een lo nooit zo goed op foto krijgt... ( tenminste ik dan! ;-) )
Deze is het geworden en de foto is best speciaal voor mij! Mijn schoonmoeder is helemaal verliefd op rozen en heeft bijna alles ervan, vandaar deze broche, past precies bij haar!
En verder zijn we hier in huis druk met voorbereidingen van een nieuwe schutting in de tuin en ben ik de kapstok aan het verven! Van grenen naar wit! Eindelijk de stoute schoenen aangedaan!
En we zijn weer in de paassfeer hier! Lotte heeft dit keer de takken versierd en hij is weer erg vrolijk!
Is het bij jullie ook al voorjaar of ben ik gewoon weer erg vroeg?
Nou iedereen weer bedankt voor het lezen en een fijne week nog!


Reacties

Romy zei…
Ooh, je layout is gaaf zeg! Mooi dat nostalgische sfeertje. En de details, waaronder het roosje, zijn ook prachtig.

Jullie huis is zo te zien helemaal in de paassferen. Mooi hoor! Wij hebben dit jaar roze paastakken. Paps is er niet al te blij mee, maar dit keer waren de meiden in huis aan de beurt;)
Judith zei…
Wat een prachtige Lo weer, en je weet het he, van dat workshopje ;)

Heerlijk die paassfeer!! Hier ook hoor, ik moet alleen nog foto's maken!!

Liefs Judith
Lischa zei…
Erg mooie layout weer miranda
en wat heb je het weer gezellig gemaakt met de paasdingetjes in je huis.
Ik moet nog gaan beginnen ,maar vind het altijd erg leuk die lente deco`s in huis.
nora zei…
Mooie Lo Miranda!!En al helemaal in de paasstijl,ziet er gezellig uit.Fijne zondag,groetjes nora
Je@net zei…
Mooie lo Miranda!
En wat ziet je huis er al gezellig uit zeg! Hier nog niet, maar zal er eerdaags toch eens mee beginnen!
alicescrapt zei…
wat een gave layout en mooi die broche erop!!ik heb mijn huis niet in de paassfeer..zijn aan het klussen..hoop wel dat het voor de pasen klaar is!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!