Doorgaan naar hoofdcontent

Weer gescrapt!

Ja ik heb het weer terug!!! De zin om te scrappen! Ik ga gewoon zitten en laat me uitdagen door sketchen! En als je dan eenmaal bezig bent is het weer heerlijk!
Deze gemaakt nav een sketch die Judith me had gestuurd:

En deze zelf gemaakt:
En weet je?? Er is er nog eentje in de maak! Heb nu alweer zin in vanavond!!! :D


En van Judith heb ik een award gekregen! Bedankt!!!
Ik geef hem door aan:

Bedankt weer voor het lezen en allemaal een hele fijne week!

Reacties

Marga zei…
Lekker roze allemaal!!!Supergaaf. Mocht je alweer over Lotte scrappen dan :)?
Dank je wel voor de award, Juut gaf hem ook al, maar geeft niks.
Romy zei…
Wat een superleuke lootjes weer! En die foto's van het pannenkoekeneten: zo leuk. Grappige titel ook. En roze doet het altijd goed bij mij:0)
Heel erg bedankt voor je award! Heel lief van je. Ik ga hem meteen op mijn blog zetten.
alicescrapt zei…
hey bedankt voor de award!!..erg leuk!!
Maaike zei…
Wat een superwerkjes heb je weer gemaakt! Enne... bedankt voor je award....
Iris zei…
Ooooooooooooh kwijl kwijl kwijl wat een gavo lootjes heb je weer gemaakt! Ik vind ze weer super en sla ze gelijk op!
Enne tuurlijk mag je die van mij een keertje liften hoor. Ik wil er van jou nog zoveel liften! mOet er echt eens een keer aan beginnen!

enne die moeder van jou. Wat goed zeg dat ze al die dingen haakt! En nog proficiat dat je gewonnen hebt. Kei goed. Maar ja, het was dan ook een erg mooi werkstuk!

Bedankt voor de award!
Jackie zei…
Je wist het al, maar vind je layouts top...

Thnx voor je arward..
MvM-design zei…
Wauwww vind ze beide helemaal super!! Mooie stijl heb je !!
Groetjes Marleen
Liesbeth zei…
Prachtige lootjes!
En bedankt voor je award,
groetjes Liesbeth
Chantal zei…
Gave LO heb je weer gemaakt!!
Thanx voor de award.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!