Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben er nog!!!

Tuurlijk ben ik er nog!! Alleen even heel druk met dingen!

Ik wil even beginnen met een award die ik heb gekregen! En wel van Romy en van Marit !!! Super meiden, bedankt!!!!! Ben er echt blij mee!!!!
Ik wil hem eigelijk aan iedereen doorgeven die hier komt kijken en een berichtje achterlaat want dat vind ik zo leuk!!! Dat geeft mij inspiratie!!!

En mijn mannetje is woensdag 2 jaar geworden!!! Wat gaat de tijd toch snel.... Bah! Vind het helemaal niet leuk! hihihMorgen hebben we hier een groot feest en ik hoop dat er iemand is die de zon meeneemt! Heerlijk de tuin in!!!

Dus jullie begrijpen wel dat ik deze week niet aan scrappen ben toegekomen....Maar dat ga ik volgende week vast weer goedmaken! Heb iig wel zin erin!
Deze lo had ik vorige week nog gemaakt. een oude foto van mezelf! Jaja "lekker hé wat een bekkie!!"
En dan zou ik bijna het paasontbijt vergeten!!!! Dat was zo gezellig, met z'n 4tjes aan een gezellige volle tafel, en eitjes zoeken!!!
Hier een foto! Charmant he zo op de vroege ochtend!!! ( klikken is niet groter!!! :P )
Nou iedereen een heel fijn weekend en bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog!!

Reacties

Romy zei…
Van harte gefeliciteerd met Job. Ja, de tijd vliegt echt om.

Zo te zien hebben jullie een heerlijk Paasontbijt gehad.

Super lootje trouwens! Heel gaaf die foto. Lekker bekkie inderdaad;)
Unknown zei…
Nog gefeliciteerd en morgen een fijne dag.{je hebt toch altijd zon ok dan in huis haha} Je lo is super en met pasen waren er aardig wat paashaasjes aanwezig,groetjesLean.
marlies zei…
He Miranda, super lootje jo ! En wat een heerlijke foto van Jop. Hier is het nu iig heerlijk weer, en denk dat dat wel heel de dag blijft hoor ! Heerlijk !

Tot strakkies !
Birgit zei…
Van harte gefeliciteerd met je ventje!! Leuke LO!!
Je@net zei…
Nog gefeliciteerd met je je jarige mannetje!! Heb je een leuke dag gehad?!
Leuke lo heb je gemaakt Miranda!
Judith zei…
Supergaaf lootje Miran!!
En jullie tafel ziet er wel heeeeeeeeeel gezellig uit....jammer dat hij niet groter kan :P
Heb je een leuk feest gehad zaterdag??? Vast wel. Is Hij goed verwend??

Nog scrappen ergens deze week??

Groetjes Judith
Jackie zei…
Nog van Harte Gefeliciteerd,
het is idd niet leuk dat ze zo snel groot worden, maar ja we moeten het ermee doen...
Lisan zei…
Hoi Miranda,

Ik ben nu best druk bezig met allerlei dingen rondom ons nieuwbouwhuisje, maar nu ik nog niet aan het verhuizen ben kan ik misschien nog wat leuke dingen maken.
Ik wil iets leuks maken voor ouders en broers en zussen voor een uitnodiging om te komen kijken wanneer we de sleutel krijgen. Ik ben daarom erg benieuwd of je een voorbeeld 'lay-out' hebt van de zakjes die je hebt gemaakt (zie jouw bericht dinsdag 7 april 2009)

Groetjes Lisan
Lischa zei…
Ten eerste gefeliciteerd met job
twee jaar alweer.De tijd gaat zeker snel.En soms is dat inderdaad niet altijd even leuk.

ziet er gezellig uit hoor daar aan die tafel die zo leuk versiert is in paasstijl ,gezellig toch.Ook al is de foto van voeg in de ochtend .
Je weet er vast wel weer een prachtige lo mee te maken

Je loyout waar jezelf op staat is trouwens ook weer leuk geworden.

groetjes jolanda
Bianca zei…
hoi thanx voor je berichtjes..
nog gefeliciteerd meis met job, de tijd vliegt vorbij voor je het weet gaat hij straks naar school..
Je lootje ziet er als gewoonlijk weer prachtig uit, enne doe maar rustig aan met scrappen, maar ik kijk wel uit naar je volgende lootjes dus een beetje tempo hahahaha groetjes Bianca
Iris zei…
Hihi leuke foto... jammer dat ie niet vergroot wordt ;)

Nog gefeliciteerd met Job. Jee dat gaat TE snel hè. Heeft ie trouwens nog een motortje gehad?
Hopelijk was het een mooie zonnige dag!

Mooie layout (alweer!)
Esmeralda zei…
Hoi Miranda,

Nog van Harte!! Lekker laat maar ja! Was het nog geslaagd? Vast wel!

Ziet er gezellig uit meid!
Mika zei…
Hoi, leuk om te zien wat je op je blog doet. Mika (www.mikascrap.typepad.com)
Hmm... ik heb de afgelopen 2 weken zelf ook helemaal niet gescrapt, was ook even bezig met andere dinegne en aan het genieten van het mooie weer!
Nog gefeliciteerd met je zoontje, time flies he?!
Wat een leuke foto's van jullie paasontbijt zeg!!
En je LO is ook top, wat een leuke stijl heb je toch!

xoxo

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!