Doorgaan naar hoofdcontent

Dagje gescrapt!

Gister waren we heerlijk vrij allemaal! Wat zullen we doen??? Naar de dierentuin? ( met de rest van Nederland?? ) Lekker fietsen?? Kinderboerderij?? Nee Lotte wilde met haar vriendjes en vriendinnetjes buiten spelen! Jop in de tuin in de zandbak en zo kon ik af en toe wat scrappen tussendoor.... Heerlijk! Nu ligt er nog maar 1 lo half af en het Boekje, maar ben er wel al uit dat daar de foto's van ons weekendje Beekse Bergen inkomen! Dat zijn zoveel foto's, kan ik me lekker uitleven! :DMorgen ga ik een dagje scrappen bij Manon, heerlijk, weer té lang geleden! Ik heb al heel wat ideetje die ik nog wil uitwerken, dus hopelijk kan ik lekker aan de slag!
Iedereen vast een heel fijn weekend en lekker genieten van het mooie weer!!

( ohja, van die blunder van het lijstje.... Er komt zeker nog een lijstje naast met WEL mijn eigen babyfoto! :D Eerst nog even een hele leuke zoeken! :D )

Reacties

Romy zei…
Ideaal zo'n scrapdagje. Wat een superlayouts heb je weer gemaakt! Ik vind je jongenslayout ook heel stoer. En de foto van jullie drieën is erg leuk!

Een heel fijn weekend!

P.S. Ik ben erg benieuwd naar het lijstje met de foto van jou.
Unknown zei…
HAHAAAAAAAAA grapjas maar het is je vergeven.Je lo´s zijn weer gaaf geworden.Ik vind die van jullie 3 heel mooi geworden.Srap ze[mij lukt het nooit zo met meerdere te scrappen ben meer aan het ....uhhh weet ik eigenlijk niet hihi].
groetjes en een fijn weekend,Lean
Annelies zei…
Super weer wat je gescrapt hebt!!!
Jolanda zei…
Wat heb je super layouts gemaakt!! En leuke foto's heb je gebruikt!!
Groetjes Jolanda
Wow... wat een gave Lo's!! Ik kan niet kiezen welke ik de leukste vindt!

XX Tessa
Lischa zei…
Wat zijn ze toch weer ontzettend leuk geworden .
Lekker hoor zo`n dagje scrappen,
Ik ben ook erg benieuwd naar je dierentuin layouts of boekje of wat je er ook van gaat maken.
Dan kan ik weer inspiratie opdoen ,want hier liggen ook heel veel dierentuin foto`s LOL

fijn weekend Miranda
rt zei…
Mooi scrapwerp!
Bianca zei…
he miranda bedankt voor je blog berichtjes.....
he wat een super lootjes weer ik vind die met die kikker erop super ik vind het altijd een genot om naar je lootjes te kijken super........
hahaha jammer he wil je iets plannen en dan willen ze gewoon thuis lekker buiten spelen wat een kids he hihihihih
fijne dag nog geniet en tot snel weer groetjes Bianca
saffiertje zei…
hallo naam en hobby genoot.... Wat maak je een leuke dingen! Vooral die lo met dat schattige hartje helemaal goed!!!!

groetjes Miranda
http://saffiertje.blogspot.com
butterfly zei…
Via mijn dochter, die dezelfde naam draagt ontdekte ik je site. Prachtige achtergrond en vooral die vlinder! groetjes, Butterfly/Marja
sylvia zei…
hoi
wat een super leuke layouts!
groetjes sylvia

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!