Doorgaan naar hoofdcontent

Onweer?!?!

Zeg 'onweer' en ik raak in de stress... Bah vind het zo eng... Altijd al gevonden, vroeger snel naar pappie en mammie om tussen hun in te gaan liggen, maar ze zien me aankomen als ik nu met de auto 's nachts bij hun voor de deur sta... :P
Nou voel ik me bij Jan ook zeker helemaal op en top veilig hoor, dus ben goed de nacht doorgekomen... ( alleen niet handig dat meneer eerst een vreselijk enge horror film zit te kijken en mijn ogen er gewoon af en toe naar MOESTEN kijken....haha eigen schuld.... ) Vreselijk, wat een herrie en wat een storm! Lotte en Jop bleven slapen, daar werd je gewoon jaloers van!
Nou goed, geen geklets meer ik laat een lo zien:En ik heb weer eens meegedaan met DTUC waar je de kleuren roze/bruin moest gebruiken! Die zie je hier ( snel )...
Bedankt weer voor het lezen !!

Reacties

Judith zei…
Wat een leuke weer Miranda!!!
En heerlijk al die kantjes!!! Ik ben heel erg benieuwd naar je DTUC-LO!!!
En onweer....brrrrrr....ik vind het ook nikis hoor, maar je bent wel een oliebol om dan naar zo'n film te gaan zitten kijken!!!

Liefs Judith
Arine zei…
Super layout Miranda en ik vind onweer altijd erg gezellig maar het ging wel erg tekeer vanacht
MvM-design zei…
Hele lieve LO!! ;)
Unknown zei…
uhhh watje [hihihi] ja het knalde gister goed kant verslaafde.Je lo vind ik heeeel mooi geworden en leuke kleuren heb je gebruikt.
gr,Lean
Romy zei…
Ja, het onweer was erg hard. Ik dacht dat het nooit meer zou stoppen.

Gave layout is het geworden! Jop is zo te zien al net zo kantjesverslaafd als zijn moeder.
Jolanda zei…
Wat een leuke layout is het geworden en wat heb je leuke foto's gebruikt!!

Groetjes Jolanda
Jackie zei…
je DTUC lo is gaaaf !!!
En onweer, ik slaap altijd maar half omdat ik weet dat de hond bang is...
Maar dit keer helemaal niemand gehoord (zelfs Jayden niet, die ook wel eens naast mijn bed staat.)

Deze layout is echt top !!
Annelies zei…
Nou het heeft hier zo ontzettend hard geonweerd dat ik er ook wel een beetje bang van was. En dat ben ik niet snel..

Lo-tje is erg leuk geworden!!
Gelukkig is de onweer lekker voorbij :D de layout is echt super geworden

Tessa
Iris zei…
Ooh meid ik word ieder blog bezoek weer een grotere fan van je werk! Wat een gave layouts weer zeg. Leuk die met de kantjes. Zo leuk gevonden!
En de perfect birthday picture, mooie foto zeg!

Fijn weekend enne hopelijk gaat het voorlopig niet meer onweren! Bah ook een hekel aan. Paar jaar geleden hier in de buurt iets heel ergs gebeurd dus ik ga de deur niet uit als het onweert!
nora zei…
Wat een leuke lo Miranda!!En wat een lekker mannetje op de foto.Groetjes Nora
Je@net zei…
Hier viel het gelukkig mee met het onweer!
Wat een gave lo Miranda!!
Fijne Pinkstersdagen!
Romy zei…
Er staat trouwens een award voor je op mijn blog:) En wel hier: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/05/award.html
Angélique zei…
Wat een mooie layout weer!
Lisan zei…
Ziet erg weer erg mooi uit hoor!
nora zei…
Hoi Miranda Hier hebben we geen onweer gehad(gelukkig).Ik ben er altijd bang voor.

Leuke lo heb je gemaakt,groetjes Nora

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!