Doorgaan naar hoofdcontent

Spullen uit...

Vorige week is Inge, mijn vriendin, terug gekomen van een vakantie in Amerika! Ze scrapt niet ( lukt me geloof ik echt niet om haar verslaafd te maken....:( ) en toch is ze op jacht gegaan naar scrapspullen voor mij.... Ik had geen idee wat ik moest vragen om mee te nemen en die dingen die ik wilde kon je alleen online bestellen..... Daar moet ik me nog maar eens in verdiepen. Maar nu heeft Inge helemaal uit haarzelf geshopt en hele leuke dingen voor me meegenomen, alleen het papierbok van DCWV glitter sweet stond op mijn lijstje! Ik vind het zo gaaf dat ze aan me gedacht heeft en weet wat ik leuk vind! Inge nogmaals bedankt!!! Misschien de volgende keer saampies gaan??? LOLHet boekje van de wokshop van Peter ligt nog steeds op dezelfde plek als vorige week... Even geen idee welke foto's ik moet gebruiken, kunnen er zoveel in!
En ik heb nog een paar kaartjes gemaakt!
Eentje voor een klein vriendinnetje die bijna 1 jaar is en eentje voor vrienden die gaan trouwen bijna!Nog 2 lo's die half-af liggen maar dat komt wel!
Iedereen weer bedankt voor het kijken en vast een heel fijn weekend!!!

Reacties

marga zei…
hihihihihi........de mijne ligt ook nog op dezelfde plek..........supergave spulletjes zeg!!! Leuk hoor, kun je vast weer iets leuks mee maken.
Romy zei…
Wat een gave spulletjes heeft ze gekocht! Ik zou ook graag eens naar Amerika gaan, al is het alleen al om te scrapshoppen, hihi.

Je kaartjes zijn ook weer erg leuk geworden! Je hebt zo'n mooie scrapstijl.
Unknown zei…
ZOOOO wat ben je lekker verwend.Leuk hoor altijd een verasing wat er dan mee komt.Maar ik zie dat ze vaker voor je mag shoppen[hihi].En je kaartjes zijn ook weer leuk geworden.Vooral dat gehaakte gebakje.
Groetjes,Lean.
Birgit zei…
Wat heerlijk zo'n vriendin! En die kaartjes zijn er leuk, vooral dat gehaakte cakeje vind ik super!
Wat heerlijk he nieuwe scrapspulletjes!!!

En wat een mooie kaartjes weer!

Heb je dat gehaakte gebakje zelf gemaakt?
Ik ben zelf ook weer begonnen met haken, dus als je een patroontje hebt van het gebakje hou ik me aanbevolen!

Liefs, Marit.
Jolanda zei…
Wat een leuke spulletjes heb je gekocht!! Heel erg leuk!
En wat zijn je kaartjes leuk geworden zeg!
Groetjes Jolanda
Liesbeth zei…
Jij kunt weer even vooruit!
Leuke kaartjes ook,
groetjes Liesbeth
Anoniem zei…
Hai Miranda
Het zijn zeker leuke spullen,die Inge heeft meegenomen.
En de kaartje zijn ook weer mooi geworden.En inderdaad dat gebakje is heeeeel leuk hahahahaha.
Groetjes Mams
Maris zei…
Ziet er allemaal weer super uit zeg! Lief dat Inge je zo heeft verwend!
Lief Maris
Arine zei…
Wat een leuke spulletjes uit Amerika. Superleuke kaartjes heb je gemaakt en ben je toch wel blij dat je het album hebt gemaakt, vind hem geweldig
Esmeralda zei…
Hoi Miranda,

Wat leuk de spullen uit USA! Mijn schoonmoeder zit er nu ook maar ik heb niets aan haar gevraagd die komt met hele andere spullen thuis denk ik. De kaartjes zijn fantastisch weer en het boekje ziet er ook super uit!
Iris zei…
wat een gave spulletjes zeg. Lief dat ze die voor je mee heeft genomen. Enne albumpje ziet er leuk uit. Vooral die lintjes op de rug.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!