Doorgaan naar hoofdcontent

Uitnodigingen!

Een hele hoop uitnodigingen heb ik gemaakt afgelopen week! Lotte wordt ook alweer bijna 5! Bleeh gaat zo snel de tijd....Buiten dat heb ik meegedaan aan de wedstrijd van Scrapstuff and more waar de uitdaging was om stof te gebruiken! Nu loop ik al een tijdje met het idee rond om een lijstje te bekleden met stof dus dit was het moment!Ik was er alleen volledig van overtuigd dat ík het schattige baby'tje op de foto was.....Helaas, kwam er later achter dat het mijn broertje is! hahaha nou ook hij is natuurlijk schattig maar ik heb wel even de geboortedatum aangepast!Dit was een korte update want er liggen nog 2 lo's naar mij te kijken die half af zijn..... Hup hup aan de slag!
Bedankt weer!!

Reacties

Judith zei…
Alweer 5, pffffffffff, wat vliegt de tijd he!!!
Bleven ze maar altijd klein!

En je lijstje is megaleuk!!! En het verhaal nog veel leukerder( nee, is geen schrijffout, zeg ik altijd zo), hihi

Liefs Judith
Chantal zei…
Ik vind je lijstje super schattig!!!

en tja... om de vergissing wie er op de foto staat kan ik alleen maar erg lachen :D
Esmeralda zei…
Hahahahaha muts! Maar wel een hele lieve muts. Moet er nog om lachen! En het lijstje is te gek!!!!!!!!
Hoi Miranda,

Wat een geweldig lijstje!!! zo uber cute!!! Leuk idee voor en kadootje!

Enne je uk alweer 5... pfff... bleven ze maar altijd klein... de oudste van mij is bijna 8... en geeft O-V-E-R-A-L commentaar op...

zou ze op d'r moeder lijken??????
*LOL*

Liefs, Marit.
Romy zei…
Wow, wat een boel uitnodigingen heb je gemaakt. Maar wel een heel leuk idee om ze zelf te maken met een foto van Lotte. Kinderen worden inderdaad zo snel groot. Dat merk ik ook aan mijn nichtje. Maar hoe groter hoe zelfstandiger, en dat kan ook weleens fijn zijn, toch:0)?!

Je lijstje is helemaal super. Maar dat wist je al;)
Marga zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marga zei…
( ik had net ook een dikke fout in mijn stukje.........even snel verwijderd dus maar, hihih)
Woooh, leuke uitnodigingen zo!! Tja en die babyfoto............vergissing is menselijk toch??? Het verhaal er achter is niet minder leuk, hihihihi.

Pffffffff, 5!!! Jeetje kleine meisjes worden echt groot!!!
Unknown zei…
Leuke uitnodigingen heb je gemaakt en ja de tijd gaat snel en je lijstje is SUPER geworden.
Groetjes,lean.
Annelies zei…
Wat een super ideeën heb jij toch altijd. Op dit moment staat m'n hoofd niet naar scrappen, maar ik mis het wel een beetje!

Groetjes,
Annelies
Iris zei…
ooh wat een gaaf idee zeg! Super resultaat! Hihi grappig wel dat je het zelf niet bleek te zijn!
Leuke uitnodigingen. Pff 5 jaar.. tja het gaat hard!

ben benieuwd naar de andere 2 layouts!
Lischa zei…
Hoi Miranda

Je weet er echt altijd weer iets moois van te maken ...heel erg leuk dat lijstje met stof en erg vrolijk

groetjes weer
Jackie zei…
Hahaha, best stom eigenlijk..
Maar goed excuus om er nog eentje te gaan maken...

En ja met de kids gaat het snel,
vind je uitnodigingen erg leuk...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!