Doorgaan naar hoofdcontent

Zomers!!!

Ok, ik weet het...Ik zeg tegen iedereen dat ik écht geen scrapspullen meer ga kopen en eerst maar eens op ga maken maar het is zo moeilijk!!!! Zeker als je vlakbij Doorn bent en je vriendin ook ineens langskomt op de camping.... Ja is toch sneu dat zij de nieuwe winkel van P&P nog niet heeft gezien.... Vooruit ik offer me wel op, en we gaan saampies met mijn moeder erheen!
"Ik ga niet zoveel kopen hoor" zeg ik 30 keer! hahahah Nou vind dat ik me redelijk heb ingehouden, maar helaas toch weer een zwak voor papier..... Maar ik zag ook ineens zulke leuke kleuren voor Jop zijn foto's ! Helaas hadden we net iedereen van de workshop gemist! Jammer!
Op de camping was het ook weer heerlijk!!!! Ik bleef foto's maken van de kids! Een man kwam zelfs even vertellen dat mijn 'rolletje' nu vast wel op zou zijn..... :O
Deze vind ik erg leuk:
Deze lo ligt er al 2 weken en ben er niet happy mee.... Ik wilde meedoen aan de challenge van Scrappassion en nu net toch maar op het laatste nippertje toegestuurd....Anders vind ik het weer zonde, maar leg hem nu maar snel in een map! :D
Mijn schoonmoeder was gister ook jarig en heb ik nog even een tas 'bescrapt' om alle cadeautjes in te doen! Blijft leuk, dus misschien ook maar voor de juffendag deze maken?!En ik sluit af met een award! Jippie, ik kreeg hem van Romy! Heel erg bedankt meid, leuk!!!!Ik geef hem ook eens aan jullie allemaal door, makkelijk maar ik meen het wel!!! Vin dhet super om jullie blogs te lezen en dat jullie mijn blog lezen!!!
En nu ga ik nog even in de tuin zitten!!! Genieten jullie ook zo van het weer?!
Nou fijne dagen nog en bedankt weer voor het lezen!!

Reacties

Romy zei…
Ja, scrapshoppen is al net zo verslavend als scrappen zelf:) Leuke spulletjes heb je gekocht! Wat een leuke foto's heb je gemaakt. Zo te zien heeft Jop het ook erg naar zijn zin.

Ik vind je layout trouwens wel heel gaaf geworden. Prachtige kleuren en leuk met die kantjes en bloemetjes erbij. Ook je tasje is erg leuk. Ik weet zeker dat de juffen het leuk zouden vinden om er ook eentje te krijgen met juffendag:)
Unknown zei…
Shoppen...leuk he en ze hebben ook zulke leuke dingen[hahaha].Je award is zeer verdiend.
Je lay-out vind ik helemaal geweldig enuhhh tasjes ja daar hebben we ook wat mee,heb je mooi gemaakt.En juffedag daar heb ik nou geen last van [succes met bedenken,maar het tasje is een zeer goed idee].
gr,Lean
Judith zei…
wat een bericht met mooie foto's, mooie spulletjes en een superlayout!@!! Goed dat je hem hebt ingestuurd hoor.
En ik ben vreselijk jaloers dat jij nu alweer bij P&P geweest bent!@!! Ik nog geen 1 keer!!!!

Liefs Judith
Annelies zei…
Hahaha... nee... je koopt niks meer.. maar ondertussen!! Erg verleidelijk he.. dat spul!!!
Jackie zei…
Ik vind je layout dus wel helemaal leuk...
En dat tasje is idd ook super...

Enne, ik vind ook dat als je eindelijk eens iets stoers voor jongens ziet je het gewoon MOET kopen..
marga zei…
Oh, wat lief dat je je opgeofferd hebt!!! Tja, dat houdt inderdaad in dat je weer nieuwe papiertjes hebt, maar daar weet je vast wel raadt mee als ik de foto's zo zie.
Maaike zei…
Leuk he? Shoppen? En op de camping... heerlijk! Ik vind dat ook altijd zo lekker! Fijn dat je genoten hebt en nog fijner dat je weer van die mooie dingen gemaakt hebt!
Jolanda zei…
Wat heb je leuke spullen gekocht en wat heb je leuke foto's gemaakt!!

Wat zijn je layout en tasje mooi geworden zeg en gefeliciteerd met je award!!

Groetjes Jolanda
Je hebt weer super leuke dingen gemaakt, en wat een leuke zomerse foto's: leuk!!

Groetjes van Tessa
Arine zei…
Jeetje ik ben ook nog niet bij P&P geweest, maar goed ook want ik heb nog steeds genoeg. Superleuke foto's (heeft die man een paar decennia op de maan gewoond ofzo met zijn "rolletje") en verder prachtige werkstukken
Esmeralda zei…
Oh ik ben ook nog steeds niet geweest. Maar ben zekers heel nieuwsgierig. Wat een leuke spulletjes zeg!! Je tasje en layout zijn geweldig!! En die foto's heeeeeerlijk!!
butterfly zei…
Wat een leuk idee die bescrapte tas. Je foto's zijn ook leuk. Ja kinderen blijven een aantrekkelijk object voor de camera. Dank voor je award en voor je bezoekje op mijn blog.groetjes, Marja

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!