Doorgaan naar hoofdcontent

Jarig!

Lotte was maandag jarig en dat hebben we het weekend gevierd! Ze is MEGA verwend en voelde zich echt helemaal jarig!!!Maandag op school natuurlijk trakteren en we hebben samen ijsje gemaakt maar ipv ijs zat er cake in! Dit heb ik een tijd terug gezien van Diana maar ik heb de makkelijke versie gekozen, zonder creme topping maar met wafeltje en spekkie!Niet meer gescrapt maar hoop vanavond weer wat te gaan doen!
Dus het is een kleine update!

Iedereen weer bedankt voor het lezen!!!
Fijne week nog verder!

Reacties

Jol@nd@ zei…
Nog van harte gefeliciteerd!!
En wat een leuke traktatie!!

groetjes Jolanda
Lean zei…
JAJA kleine meisjes worden GROOT.Als nog van harte en scrappen komt vanzelf weer effe wat rust komt de creatieve geest ten GOEDE.
groetjes,Lean
Romy zei…
Nog van harte gefeliciteerd met Lotte. Wat een grote meid is het al. De traktaties zien er ook erg lekker en mooi uit.
Je@net zei…
Gefeliciteerd met je jarige dochter en wat ziet ze er mooi uit!
De traktatie ziet er ook uit om te smullen!
Jackie zei…
Nog van harte Gefeliciteerd...

Zie ziet er echt jarig uit,
en al een kleine dame ook zo te zien...

Ik ga altijd voor de echte ijsjes trakteren, lekker makkelijk..
Annelies zei…
Dat ziet er super uit zeg!!!! Nog van harte gefeliciteerd!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!