Doorgaan naar hoofdcontent

Notes

Ik had laatst bij P&P heel erg gaaf papier gekocht van KI Memories! Zo mooi, lekker glitter maar achteraf schrok ik zo van de prijs.... Geeft helemaal niets maar wilde er niet zomaar mijn mes inzetten! :D
Dus heb ik dit magneetbord voor Lotte gemaakt! Kan ze het leuk op haar kamer hangen en al haar briefjes erop hangen... Ik vind hem geslaagd en nu afwachten wat Lotte er zelf van vind!En gisteravond heb ik deze lo gemaakt:Jop is helemaal gek op Bumba! Deze sleept hij echt overal mee naartoe, maakt niet uit waar... In zijn bed, met eten, naar de peuterspeelzaal en tijdens het spelen....
Lekker druk en fel papier wat ik goed bij de foto vond passen!

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

Reacties

Jol@nd@ zei…
Wat is dat magneetbord super geworden!! Ze zal er vast heel blij mee zijn! Je layout is ook super geworden!

Groetjes Jolanda
Lean zei…
Dat heb je dan als je verliefd word op een VELLETJE papier pfffffff maar ze gaat het vast leuk vinden.En je lo is ook weer te gek geworden
gr,Lean
Romy zei…
Je magneetbord is heel leuk. Perfect voor op de meisjeskamer. Daar zal Lotte vast heel blij mee zijn.

Je layout is helemaal super. Stoer papier is dat ook.
Marit Meijer. zei…
Hoi Miranda,
Je magneet bord is echt heel leuk geworden! Wat zal ze daar blij mee zijn! Leuk idee voor mijn meissie d'r kamertje!
En je LO is ook weer super!
Liefs, Marit.
Iris zei…
weet je, als Lotte het magneetbord nou niet mooi vindt weet ik wel iemand hoor ;) Heel gaaf!
Enne je lo van Bumba, heerlijk met die felle kleurtjes. Ook de lo uit je vorige post erg gaaf met al die laagjes papier.
Nog gefeliciteerd met Lotte. Wat een knappe meid zeg! Leuke traktatie en heel gave tasjes voor de juffendag. Wij hebben over 2 weken juffendag. Ben benieuwd of wij ook zoiets moois zullen krijgen!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei