Doorgaan naar hoofdcontent

Notes

Ik had laatst bij P&P heel erg gaaf papier gekocht van KI Memories! Zo mooi, lekker glitter maar achteraf schrok ik zo van de prijs.... Geeft helemaal niets maar wilde er niet zomaar mijn mes inzetten! :D
Dus heb ik dit magneetbord voor Lotte gemaakt! Kan ze het leuk op haar kamer hangen en al haar briefjes erop hangen... Ik vind hem geslaagd en nu afwachten wat Lotte er zelf van vind!En gisteravond heb ik deze lo gemaakt:Jop is helemaal gek op Bumba! Deze sleept hij echt overal mee naartoe, maakt niet uit waar... In zijn bed, met eten, naar de peuterspeelzaal en tijdens het spelen....
Lekker druk en fel papier wat ik goed bij de foto vond passen!

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

Reacties

Jol@nd@ zei…
Wat is dat magneetbord super geworden!! Ze zal er vast heel blij mee zijn! Je layout is ook super geworden!

Groetjes Jolanda
Lean zei…
Dat heb je dan als je verliefd word op een VELLETJE papier pfffffff maar ze gaat het vast leuk vinden.En je lo is ook weer te gek geworden
gr,Lean
Romy zei…
Je magneetbord is heel leuk. Perfect voor op de meisjeskamer. Daar zal Lotte vast heel blij mee zijn.

Je layout is helemaal super. Stoer papier is dat ook.
Marit Meijer. zei…
Hoi Miranda,
Je magneet bord is echt heel leuk geworden! Wat zal ze daar blij mee zijn! Leuk idee voor mijn meissie d'r kamertje!
En je LO is ook weer super!
Liefs, Marit.
Iris zei…
weet je, als Lotte het magneetbord nou niet mooi vindt weet ik wel iemand hoor ;) Heel gaaf!
Enne je lo van Bumba, heerlijk met die felle kleurtjes. Ook de lo uit je vorige post erg gaaf met al die laagjes papier.
Nog gefeliciteerd met Lotte. Wat een knappe meid zeg! Leuke traktatie en heel gave tasjes voor de juffendag. Wij hebben over 2 weken juffendag. Ben benieuwd of wij ook zoiets moois zullen krijgen!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!