Doorgaan naar hoofdcontent

Swap!

Op een ander forum doe ik mee met een enveloppenswap! Deze lo heb ik gemaakt van de spulletjes, en meteen een lo die ik ook kan gebruiken voor de wedstrijd van het BOM forum! Daar is de uitdaging love/ liefde!
Nou alles in 1!
Deze vaderdagkaartjes heb ik van de week even snel gemaakt, zo simpel maar vond het echt een leuk idee ( nee helaas niet zelf verzonnen....) ook voor een mannen verjaardag! :DEn Lotte heeft vorige week haar partijtje gevierd! Wat een feest was dat!!! Vier gillende en dansende meiden die elkaar helemaal gek maakte van vrolijkheid! :D
Na het verkleden en opmaken en dansen mochten ze kiezen: armbanden en kettingen maken of een foto maken van hoe ze er nu uit zagen als prinses en die scrappen op een canvas! wat denk je???? Ze wilde scrapppen!!! Joeppie!!!
Dit is het reslutaat:
(ohja mocht het eigelijk niet vertellen maar Lotte ging snel weer wat anders doen en Jan vond hem niet af... Precies, dit was zijn kans en heeft hem afgemaakt! Volgens mij vond ook hij het erg leuk!! :-) )
En verder niet zo veel te vertellen.... Het scrappen staat even op een laag pitje omdat ik lekker buiten ben en met andere dingen bezig ben, ach jullie kennen het vast wel...;-)
Iedereen weer bedankt voor het lezen en de leuke berichtjes!
Fijne week nog en geniet van het weer!!!

Reacties

Jackie zei…
ow die canvasjes zijn super,
leuk dat ze voor scrappen kozen, hahaa


Die kaartjes zijn echt super,
vond die stempels ook zo leuk, maar ja niet echt een vader hier (ja mijn vader, maar die is niet scrapbaar, of ja dat issie wel, maar krijg je niet op de foto)
Romy zei…
Leuke layout zeg. Die envelopswaps zijn ook heel leuk. Altijd weer een verrassing wat je uit je envelopje haalt.

Gave kaartjes zijn het geworden. Heel leuk idee zo met die stropdasjes. Als je het goed vindt, ga ik er binnenkort ook eentje proberen te maken:)

Zo te horen zijn Lotte en haar vriendinnetjes ook helemaal into scrappen. Leuke canvasjes hebben ze gemaakt!
Jolanda zei…
wat een leuke layout is het geworden! Helemaal super!!

En wat zijn de canvasjes leuk geworden!! Klinkt als een geslaagde dag!

Groetjes Jolanda
Esmeralda zei…
Oh wat leuk geworden zeg! Super dat ze wilde scrappen!
Unknown zei…
100%%%% gaaf is je lo geworden en handig 2in1.Kaartje zijn zeker mannelijk.En de kids hebben maar weer mooi wer geleverd.Mooi weer gaat toch maar voor het scrappen.Veels te lekker buiten.
gr,Lean
Annelies zei…
Leuk dat de meiden heb gescrapt!!!

Je lo van de swap is ook heel gaaf geworden!!
Arine zei…
Geweldig die canvassen. Dat is leuk van meiden. Hoef ik met een jongensfeestje hier niet te gaan doen :).
Iris zei…
Heerlijk hè dat weer! Ik zit ook haast niet achter de pc hoor! Lekker buiten idd.

Gave layout! Leuk hoe je de foto dit keer rechts hebt geplakt en de titel links. Leuk!
Enne die man van jou is een natuurtalent zeg. Lotte haar scrapwerk is super mooi geworden! Jij blij dat ze dat gekozen hadden!

Geniet maar lekker van het weer!

Fijn weekend,
Maaike zei…
Wat heb je toch weer een leuke dingen gedaan! Die canvasje zijn echt superleuk geworden! Ik heb dat ook gedaan met Benthe haar verjaardag. Die kids vinden dat knutselen zo vreselijk leuk, ongelooflijk gewoon. Ik vind het lootje van Handen Omhoog ook erg gaaf! En veel plezier met je Rak(je) en proficiat met je DTUC prijs!
Unknown zei…
Joeoeoe kom is uit de zon ik heb een award voor je op mijn blog.
gr,Lean
Romy zei…
Er staat een award voor je op mijn blog:)
Hoi Miranda!
Wat heb je allemaal weer voor moois gemaakt meis!
Geweldig... vooral de vaderdagkaartjes vindt ik super!

enne... er staat weer een award voor je te wachten op mijn blog!
enorm verdient!

Liefs, Marit.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!